Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Procesje na Boże Ciało
9984
#gover nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 22:05
falco napisał(a): kula w płot :D

Bardzo rzeczowy argument.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
2 czerwca 2016r. o 22:06
falco napisał(a):
~ napisał(a): 10 ''A teraz, królowie, zrozumcie,
nauczcie się, sędziowie ziemi!
11 Służcie Panu z bojaźnią
12 i Jego nogi ze drżeniem całujcie,
bo zapłonie gniewem i poginiecie w drodze,
gdyż gniew Jego prędko wybucha.
Szczęśliwi wszyscy, co w Nim szukają ucieczki.''

czy takiego Boga można się nie bać?

przecież o to chodzi by się bać...
stąd straszenie wymyślonym ''piekłem''czy ''szatanem''

aproposik
do którego ucznia Jezus powiedział ''idz precz szatanie''?
taki qwiz na prawie dobranoc :D Dopisane 02.06.2016r. o godz. 22:01:
gover napisał(a): Tak masz racje, to sa legendy, ktore publikuje racjonalista.

kula w płot :D

apage, Satana! Piotrze
dobranoc
~ niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 22:07
masi napisał(a): falco, ciesz się, że żyjemy w Polsce i możesz co chcesz, jeżeli sprawa dotyczyłaby Koranu, pewnie nie dożyłbyś jutra. A Twoje jajka nosiłyby psy po podwórku ;) [/c

wszystko jest kwestią czasu. ;)
2900
#falco nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 22:18
gover napisał(a):

czym różni się od Twojego?

''racjonalista'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9984
#gover nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 22:23
falco napisał(a):
gover napisał(a):

czym różni się od Twojego?

''racjonalista'' :D

Napisales kiedys, ze wiedze czerpiesz z racjonalisty. Tam sa wlasnie bardzo rzeczowe argumenty.
2900
#falco nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 22:37
teraz Ty przekłamujesz moje słowa a to nieładnie ... ;)
napisałem że jestem tam zalogowany ale zgodzę się mimo wszystko z tym co piszesz...
poniekąd jakąś wiedzę z tego forum wynoszę...

Dopisane 02.06.2016r. o godz. 22:37:

co Ty na to?
to z racjonalisty...

Geopolityka Jana Pawła II, Franciszka a sprawa polska

Na trzy dni przed wizytą premier Szydło u papieża Franciszka, na łamach Vatican Insider ukazał się tekst, który zarzuca Polsce, że swoja polityką w sprawie imigrantów grzebie nauczanie Jana Pawła II. Włoski watykanista pomija jednak, że to papież Franciszek najbardziej zerwał z Janem Pawłem II, zaś ewangelia wyraźnie głosi, że chrześcijaństwo to nie program polityczny. Popieranie imigracji leży dziś w interesie Kościoła jako całości zarówno na kontynencie amerykańskim jak i europejskim: - W USA imigracja zwiększa liczbę katolickich Latynosów; katolicy są już największą grupą wyznaniową w USA i tylko kwestią czasu jest jak prezydentem największego mocarstwa Zachodu zostanie katolik. - W Europie imigracja islamska przywraca ważność czynnika religijnego w zlaicyzowanych społeczeństwach, co daje Kościołowi szanse na reanimację wspólnot katolickich.

dobranoc :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 22:42
DP napisał(a):
apage, Satana! Piotrze
dobranoc

Dobranoc :) Kaczuszko , myślę , że Papudze też nie biega o to , aby niszczyć , tak jak ma to niby w obyczaju Satham. Kiedy dzieckiem byłem czytałem komiksy o kosmitach . Trójkąt bermudzki , abssyns , potem czytałem Bułhakowa , Dobraczyńskiego , Strugacckich , Van Hellena , Asimowa , a dzisiaj znowu wracam do kosmitów ... studiując Pismo Święte.

Ja mogę być szatanem , ale Stwórca jest Przyjacielem , nie wrogiem , a już na pewno nie panem.

Kochaj bliźniego , jak mawiał Jezus ... nawet jeśli jest Żydem :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 23:10
masi napisał(a): falco, ciesz się, że żyjemy w Polsce i możesz co chcesz, jeżeli sprawa dotyczyłaby Koranu, pewnie nie dożyłbyś jutra. A Twoje jajka nosiłyby psy po podwórku ;)

Gdzież tam. Bielik amerykański grzecznie recytowałby sury, pięć razy dziennie rozkładałby dywanik w kierunku Mekki na wezwanie muezina do modlitwy i w piątek śmigałby do meczetu, pościł w ramadanie, odprowadzałby zakat, pielgrzymowałby… Jakiekolwiek żarty z Koranu nie byłyby mu w głowie, bo takim „ kamikaze” nie wydaje się być. :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza