Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

pomozmy bezradnemu tacie!!!!!!!

~Do Pannyzdzieckiem ps.damskibokser niezalogowany
17 lipca 2016r. o 22:32
Jak Panu nie wstyd używać wobec matki swoich dzieci słowa suka. Skończony - to mało powiedziane.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
17 lipca 2016r. o 23:32
~Do Pannyzdzieckiem ps.damskibokser napisał(a): Jak Panu nie wstyd używać wobec matki swoich dzieci słowa suka. Skończony - to mało powiedziane.

Jeżeli sąd w naszym kraju dał ojcu dzieci na wychowanie to uwierz mi matka nie mogła być najwyższych lotów.
Sorry .... ale taka jest prawda, kobieta musi pić, ćpać lub pracować w bur..... aby sąd zabrał jej dzieci i dał ojcu.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Danka53 niezalogowany
18 lipca 2016r. o 0:11
BlackJack, owszem, co nie znaczy, że można nazywać Matkę swoich własnych dzieci Suką. Skoro Jego córka ma 18 lat, syn chyba 12, nie wiem, tak sądzę, to bez problemu mogą wyczytać tutaj, co ich Tata wypisuje na temat ich Matki. I choć była jaka była, nie taka jak być powinna to nie ma usprawiedliwienia na coś takiego. Wiem, co mówię, miałam okropnego ojca. I tyle o Nim powiem, że był okropny. Nie obrażam go, pisząc o Nim np. "ten #uj co mnie spłodził", bo raz, że to obrzydliwe, dwa, że jednak, gdyby nie On, nie byłoby mnie. Proste jak dwa plus dwa. Tak więc Pannozdzieckiem - rozumiem frustrację, ale epatowanie na wszystkie strony słowem "suka", określającym tak swoją ówczesną miłość, jeżeli mogę to tak nazwać, mimo wszystko świadczy też o Tobie. Jesteś wielkim człowiekiem, podziwiam Cię i szanuję, że zawalczyłeś o dzieciaki, co nie zmienia faktu, że powinieneś dawać im przykład, a teraz, robią co to robisz, dajesz im, sam przyznasz, że nie najlepszy. Pozdrawiam ciepło! ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 lipca 2016r. o 9:10
Rzeczy trzeba nazywać po imieniu , bo jeśli nie będziemy tego robić , to już całkiem pogrążymy się w morzu otaczającego nas kłamstwa. Dobrze , przestaję mówić koro Was to bulwersuje , ale ostatnie pół roku swego życia , aby zapewnić sobie " komfort picia " wzorem cór Koryntu ... miałem wystarczająco dowodów i upokorzenia . Mówić przestaję , ale myśleć nie.

Miłego dnia Wam życzę i trzymajmy kciuki za poprawę losu synka Krzysia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Danka53 niezalogowany
18 lipca 2016r. o 17:46
Pannodzieckiem, wcale nie mówię Ci jak masz myśleć. Po prostu uświadamiam, posługując się swoimi poglądami na tę sytuację. Dzieciaki czytają, myślą o mamie pewnie podobnie jak Ty, ale raczej tego nie upubliczniają. To troszkę niesmaczne, bo co było to było - skoro nie żyje to jakiś szacunek powinien być okazany. I bez niej nie miałbyś swoich pociech. Tak więc dzięki, bo czytać się już tego słowa na "S" nie dało.. :-)
211
skorn
18 lipca 2016r. o 17:49
Blackjack napisał(a): Jeżeli sąd w naszym kraju dał ojcu dzieci na wychowanie to uwierz mi matka nie mogła być najwyższych lotów.
Sorry .... ale taka jest prawda, kobieta musi pić, ćpać lub pracować w bur..... aby sąd zabrał jej dzieci i dał ojcu.

a kto tu mówi o oddawaniu dzieci przez sąd ojcu?

<i>
~--- niezalogowany
18 lipca 2016r. o 21:29
teraz jest szum a gdy się skończy ludzie zapomną sąd da dziecko matce bo to jest polska i w systemie się zgadzać nie będzie ze ojciec wychowuje choć był by ze złota to i tak sąd i matka zrobi z niego potwora a on będzie musiał z tym żyć a za pół roku dojdzie do tragedii i wtedy wszyscy zaczną pytać gdzie był ojciec a wszystkie instytucje będą się wybielać a ojciec albo będzie chował kaleką albo robił pogrzeb taka jest rzeczywistość ojca w Polsce bo prawa ojca nie istnieją poza tym dziwne jest to kolejny taki występek a i tak dziecko z nią nikt tego nie widzi??
~Dixon niezalogowany
18 lipca 2016r. o 21:52
Anonim, przestań pier.dolić farmazony. Osobiście znam kilka przypadków, w których ojciec wygrał z matką w sądzie o dzieciaki, bo miał po prostu lepsze warunki dla nich niż ich matka. Zapewne, skoro jesteś takim frustratem, to Ty jesteś tym poszkodowanym ojcem, któremu dzieciaki zostały odebrane, bo matka taka zła i ogólnie do du.py, a Ty przecież taki wzorowy stwórca. Może otwórz oczy i ogarnij, czemu dzieciaki są z matką, a nie z Tobą. Albo jeśli piszesz o sytuacji swoich kumpli czy innych znanych Ci ludzi pomyśl, czy serio są tacy pokrzywdzeni przez sąd, czy to może jednak oni mają dużo syfu za uszami, ale nie chwalą się tym... A jak takie sądy złe to skarż każdy ich wyrok do sądów wyższej instancji, a nie płaczesz tutaj, gdzie nikogo to nie obchodzi.

PS. Panie Krzysztofie, życzę udanej walki o Syna! Z całego serca jestem z Panem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza