~Michał napisał(a): Spotkać szczelić mu w mordę i mu się odechce biegać na golasa , nasza policja to za głupia na łapanie takich idiotów ;)Jak jest goraco ,to każdy ma prawo rozebrać się i przewietrzyć swoja BIZUTERIE.Policja nie zajmuje się WARIATAMI.Od tego jest SZPITAL na 1000-lecia.
Mgosia napisał(a): Już sobie wyobrażam te dni upalne i ten pokaz " biżuterii" :|Pani Malgosiu ,nie wierze ,ze Pani lubi zimno.Bo kazda Kobieta Kocha Slonce i goracy piasek.Pozdrawiam
To ja chyba jednak wolę jak jest zimno :D
Mgosia napisał(a): To prawda, jestem ciepłolubna, ale gdybym miała wybierać między "pokazami" a zimnem, to jednak zimno wybiorę ;)
A na pana, który lubi pokazywać też mam sposób ;)
Zrobimy mu mały casting ;)Wybrala Pani niewłaściwego Pana ,który pokazuje jakiś stary plaszcz.Tu nie chodzi o pokazywanie tylko DAWANIE SIEBIE.W takim ujęciu jak nas stworzyl Pan Bog'Mysle Pani Malgosiu ,ze będę musial osobiście pewne układy Pani zaprezentować,ale bez plaszcza.
[img=1470514106_fvwxl4w.jpg]
Mgosia napisał(a):
Mam sporą torebkę, a w torebce fajną latarkę
Mgosia napisał(a): Jestem przygotowana na takie ewentualności :)Pani Malgosiu moja BIZUTERIA nie potrzebuje Pani LATARKI,nie reaguje na swiatlo,tylko na Pani oddech.Musimy się koniecznie umowic,zobaczy Pani jak to działa.A działa to od STAROZYTNOSCI,ja tego nie wymyslilem.To zycie wszystko ustala!!
Mam sporą torebkę, a w torebce fajną latarkę do poskramiania tych , którzy noszą się z chęcią pokazywania mi tego, czegom nie ciekawa :D