~ napisał(a): nie karmić trola
~Zyg napisał(a): Jakie to utrudnienie? Panie Nowak interes dalej się kreci tylko trzeba troszkę pomyśleć i objechać te 200m. Czy to takie trudne. Czy za naszą zachodnią granicą takich ulic nie ma? są Panie Nowak i to wiele.
A Pan znowu uderza w płaczący narzekający ton. Pan będzie dopóty narzekał dopóki Roman będzie prezydentem i obojętne jest dla Pana to, czy podejmuje decyzje dobre czy złe. Taka już Pana Nowaka natura i niechęć do niektórych osób. Pa
~ napisał(a): jaki ty masz w tym interes trolu?
PanM napisał(a): Następny bogobojny bezinteresowny prawdziwy Polak.
Nasiąknięty socjalizmem czysty katolik. Ja ateista nie mam w tym interesu ale Pan dobry człowieku ma.
Jakie to typowe , dla wyznawców dekalogu .Na ustach " bądź miłosierny " .Szanuj bliźniego swego jak siebie samego.
Jakie to religijne kopnąć po zza węgła rodaka .
PanM napisał(a): Czy za te kilka banerów i parę ratuszowych grantów warto zaprzedawać swoje poglądy ?
Albo Pan się tak bardzo maskował , ukrywając przed swoimi młodymi " żołnierzami " lewicowe oblicze ? Jak pogodzić twarz prawicowca z duszą lewaka ?
Cy Pan ma pojęcie jaką rolę POWINNA PEŁNIĆ WŁADZA W WOLNYM KRAJU ?
[...]
ZAPYTAM WPROST -- CO PAN Z TEGO MA ? / i tak się dowiem /
PanM napisał(a):
Następny bogobojny bezinteresowny prawdziwy Polak.
Nasiąknięty socjalizmem czysty katolik. Ja ateista nie mam w tym interesu ale Pan dobry człowieku ma.
Jakie to typowe , dla wyznawców dekalogu .Na ustach " bądź miłosierny " .Szanuj bliźniego swego jak siebie samego.
Jakie to religijne kopnąć po zza węgła rodaka .
~ napisał(a): jaki ty masz w tym interes trolu?