Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~bn niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 14:46
Panie M.
To może coś merytorycznie - jakie były u Pana najwcześniejsze objawy? Może to pomoże innym nie lekceważyć ich u siebie.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 15:47
~bn napisał(a): Panie M.
To może coś merytorycznie - jakie były u Pana najwcześniejsze objawy? Może to pomoże innym nie lekceważyć ich u siebie.
Pozdrawiam

Niech powie ile mu zostało.
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 19:06
Tak samo wie jak ty, ile ci zostało.
~ZIBI niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 19:16
Jak zwykle potrafimy gaworzyć tylko nie na temat
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 sierpnia 2016r. o 21:48
~ napisał(a):
Tylko ciśnie się na usta pytanie: Czemu on tak tu publicznie szuka współczucia? Wcześniej był cwaniakiem co pluł na innych, a teraz pokora... Nagle zrobił się cichy i o"złotym sercu", taki uczuciowy...

Mylisz się złośliwy Kolego . Nie nagle. Rozwój Świadomości trwa wiecznie i nieustannie , jak Jezus mawiał :) Zawarty jest w starożytnym przysłowiu ; " Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera " . Teraz bronić będę ateizmu ... skupcie się :D Większość społecznych zasad , wliczając dekalog oparta jest na etyce zawartej w słowach Jezusa ... " kochaj bliźniego " . Ateiści też potrafią kochać ! Miałem zaszczyt ucałować dłoń Żony Przema , Matki Jego dzieci :) ... ale wierzę , że następne pokolenia Polaków ... głupio nie umrą.

ps. Lechu , było mi miło ... i te dwie , Piękne Słowianki :) Qurcze , szkoda , że ja tak nie umiem ... jesteś Wielki :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Skaut niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 22:02
Chociaż cel założenia przez Pana tego tematu nie jest dla mnie całkiem jasny to trzymam kciuki za dobry los dla Pana. Nadzieja zawsze odchodzi ostatnia więc niech Pan jej nie pozwala odejść!
~wykolejona niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 22:03
taaa, chce pan przeżyć swoją śmierć
w internecie?
i zrobić z niej widowisko, multimedialne?
(jakież to czasy nastały, że się ludzie nie dzielą potajemnie diagnozą z bliskimi, tylko z literkami, chyba naprawdę potrzeba, trzeciej ostatecznie światowej, żeby zostało wyłącznie parę człekokształtnych, którzy albo się mogą złapać za ręce, albo się zjeść)
~wykolejona niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 22:10
ps.
ja, jakby co, to w stanie wyższej konieczności, mogę rozdmuchać,
nową myszką, to co po panu pozostanie
tutaj
fajnie, nie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!