Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~Anastazja niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 12:11
przepraszam , ale nie rozumiem tego wpisu , chce nam Pan powiedziec ,ze jest Pan chory , czy przekazac ,ze czas biegnie nie ubłagalnie i kres nadchodzi z chwilą narodzenia ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ankieterka niezalogowany
~ napisał(a): Zrobmy ankiete czy kogos to obchodzi i czy czytelnicy chca wiedziec co bedzie dalej.
Ja jestem na NIE

jAK ZROBIĆ TAKĄ ANKIETĘ ?
~hhhhhhhhhhhh niezalogowany
nie czuję potrzeby skomlenia...to po co ten temat
13054
#kajtek68 nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 12:14
GNIDO Ty moja,
zamierzasz zdawać relację, "na żywo", ze swojego umierania na forum serwisu Bolesławiec dla Ciebie ?
Myślałem, że mamy tylko jednego ekshibicjonistę :|

PS.
Na pocieszenie mogę napisać, że pewnie umrę w bardziej kwiecistym wieku niż Ty ;)
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 12:17
gdy bywa że z kimś jest już naprawdę kiepsko to zazwyczaj taka osoba szuka pojednania z Bogiem, lub bliskimi.... a gdy nie ma się swojego Boga, to może faktycznie pozostaje dzielenie się tym niewesołym faktem przed wszystkimi w internecie.... kolejna granica przekroczona, blogi dla umierających? niczego nie potępiam, ot taka refleksja
~zaginiony , chory !!! niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 12:18
~taka jedna napisał(a): Trzeba jednak ufac ze istnieje milosierny Bog, bo przyznam ze wizja spedzenia wiecznosci w potepieniu nie jest zbyt ciekawa. I nie chodzi tu o strach tylko doknanie swoistego rachunku sumienia, w pana przypadku w stosunku do trzech pierwszych przykazan. Warto sie za Pana modlic bo to jest wyzwanie. Zdrowia zycze.

co ty tu pitolisz o jakiś bozku , człowiek od zawsze miał wkodowane ,ze istnieją jakies nadprzyrodzone siły , czy to swiete drzewo , zwierzeta czy jakieś inne ustrojstwo , w które mu kazano wierzyc , a po co ? Po to aby mieć nad nim władze !!! Aby mozna było nim sterowac , aby mozna było mu prac mózg i dalej to się robi , tak wiec nie wyskakuj tu z jakms BOGIEM , w którego nawet księza nie wierzą , robia ci z resztki mózgu wodę !!!
~zofia niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 12:50
Nie ma cudów ale jest głęboka wiara proszę wierzyć A może stanie się cud nie dawno umarła moja mama do końca wierzyła pozdrawiam proszę się uśmiechać
~? niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 12:53
Nigdy nie jest się przygotowanym na to pukanie.
Pierwszy, drugi czy trzeci raz, nie ma to najmniejszego znaczenia.
Paradoks polega na tym, że zmienia się radykalnie myślenie człowieka, postrzeganie rzeczywistości i dochodzi do przewartościowania wszystkiego.
Życie i pytanie o jego sens. Lepiej nie pytać, by żyć i umrzeć spokojnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.