Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
13054
#kajtek68 nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 13:06
~? napisał(a): Nigdy nie jest się przygotowanym na to pukanie.
...
Paradoks polega na tym, że zmienia się radykalnie myślenie człowieka, postrzeganie rzeczywistości i dochodzi do przewartościowania wszystkiego ...

Bzdura.
Chcemy "TO" tylko odwlec jak najbardziej w czasie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~życie niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 13:16
Życie jest piękne, a pozytywne nastawienie często czyni cuda. Nie są to puste słowa, bo wiem to z własnego, osobistego doświadczenia. Tobie też się uda - życzę powodzenia !
~? niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 13:24
kajtek68 napisał(a):
~? napisał(a): Nigdy nie jest się przygotowanym na to pukanie.
...
Paradoks polega na tym, że zmienia się radykalnie myślenie człowieka, postrzeganie rzeczywistości i dochodzi do przewartościowania wszystkiego ...

Bzdura.
Chcemy "TO" tylko odwlec jak najbardziej w czasie.

To znaczy, że jeśli dowiedziałbyś się że zostało Ci 3 miechy życia, nic w nim by się nie zmieniło?
~alter niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 13:30
W Ratuszu strzelają szampany.
~? niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 13:36
Kpić z cierpienia i śmierci potrafi tylko przebrzydła glista
nazywająca siebie osobą wierzącą ha
13054
#kajtek68 nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 13:49
Z pewnością NIEradykalnie i tym podobne, 87.105.67.***.
Ja kończę, a jeżeli Przemysław Moszczyński chce, a Marcin Marczewski pozwoli, to mogą się onanizować do ... kiedy tylko zechcą.
Pozdrawiam
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 14:49
kajtek68 napisał(a): Z pewnością NIEradykalnie i tym podobne, 87.105.67.***.
Ja kończę, a jeżeli Przemysław Moszczyński chce, a Marcin Marczewski pozwoli, to mogą się onanizować do ... kiedy tylko zechcą.
Pozdrawiam

Ty z nimi też ?
~Anastazja niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:12
~zofia napisał(a): Nie ma cudów ale jest głęboka wiara proszę wierzyć A może stanie się cud nie dawno umarła moja mama do końca wierzyła pozdrawiam proszę się uśmiechać

Jestem tolerancyjna i wyznawanie wiary mi nie przeszkadza , ale............ ci co tak niby wierzą w Boga, Mahometa , sa czesto mało tolerancyjni w stosunku do innych . Podcieraja swoje tyłki frazesami w imie tego BOGA gnoja człowieka , zabijają ( muzułmanie ) i tego chce ich Bóg ??? Moje kondolencje z powodu odejscia Mamy , każdego z nas to czeka , jedni umierają wcześniej inny później , jedni żegnają sie z tym swiatem w sposób urągający człowieczeństwu inni godnie go opuszczają ,.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza