Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:14
Facet jak zwykle kpi sobie z was. Pewnie dostał z laboratorium wyniki o podwyższonym antygenie rakowym i nóżki mu zaczęły latać w panice. Nie przejmuj sie chłopie , do wyciągnięcia kopyt daleka droga. Wiem to z własnego doświadczenia. :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~beata niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:44
Felieton jak i wiekszosc postow dalekie sa od wiary w Boga. Autorzy obydwu stron z pewnością sa zadowoleni z efektu.
~beata niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:44
Felieton jak i wiekszosc postow dalekie sa od wiary w Boga. Autorzy obydwu stron z pewnością sa zadowoleni z efektu.
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 16:52
nie chce mi się tego czytać
~tommy niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 17:12
To przykre co spotkalo czlowieka, ale takich roznych krytycznych sytuacji ludzie maja co krok w rodzinach... Nie wiem kim jest ten pan ze akurat postanowil nam o tym oswiadczyc. Wielu ludzi konczy zywot ale nie od razu wszyscy lecą z tym do portalu... Zdrowka
6979
E
9 sierpnia 2016r. o 18:36
PanieM, życzę Panu dużo nadziei, w sytuacji wydawałoby się beznadziejnej.
Pisze Pan o przewartościowaniu pewnych spraw życiowych. Proszę zwrócić uwagę, że jakikolwiek przebieg będzie miała choroba, został Panu ofiarowany czas, a nie każdy tak ma.

"Tymczasem jeśli pozwolicie, w miarę możliwości, postaram się, jak najbardziej merytorycznie, przybliżyć to, co zadziało się ze mną wcześniej i to, co się podzieje na bieżąco."
Co Pana skłoniło do założenia takiego tematu?
Pozdrawiam :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~peszy niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 18:38
jak trwoga to do Boga? czego sie bosz- jesli byłes dobrym człowiekiem ,masz czyste sumienie to czeka cie nagroda.Boi sie smierci ten kto ma cos na sumieniu
11445
PanM
9 sierpnia 2016r. o 19:07
E napisał(a): PanieM, życzę Panu dużo nadziei, w sytuacji wydawałoby się beznadziejnej.
Pisze Pan o przewartościowaniu pewnych spraw życiowych. Proszę zwrócić uwagę, że jakikolwiek przebieg będzie miała choroba, został Panu ofiarowany czas, a nie każdy tak ma.

"Tymczasem jeśli pozwolicie, w miarę możliwości, postaram się, jak najbardziej merytorycznie, przybliżyć to, co zadziało się ze mną wcześniej i to, co się podzieje na bieżąco."
Co Pana skłoniło do założenia takiego tematu?
Pozdrawiam :)

Dziękuję za to pytanie.
Jestem na pewnym etapie choroby .Mam już swoje doświadczenia oraz spostrzeżenia.
Nie piszę ani po to aby się użalać ani po to aby wzbudzać czyjekolwiek współczucie.
Wyraziłem się jasno jasno -- MOJA SZKLANKA JEST DO POŁOWY PEŁNA .
Cel jest inny --- Liczę że będę w stanie przekazać potencjalnym chorym lub zdrowym jak w szybki i skuteczny sposób zdiagnozować chorobę.
Jakie kroki podejmować w początkowym etapie diagnostyki aby nie zapędzić się w błędną uliczkę i nie zmarnować przy tym zbyt wiele bezcennego w tym przypadku czasu.
Mam nadzieję że ten felieton poza niewątpliwą pożywką dla lokalnych nienawistników przyniesie pomoc choć jednej osobie.
Jeśli tak się stanie to bez względu jak się to skończy dla mnie będę usatysfakcjonowany.Będę miał poczucie że ta polemika może uchronić kogokolwiek przed problemami i wskazać właściwy tok postępowania w walce z chorobą.[img=1470762442_0zb4q3k.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.