Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
14 sierpnia 2016r. o 21:42
~ napisał(a): I gdzie tu ten złośliwy rak płuc,o którym pan M pisał wcześniej?

Poczekaj , ty byś chciał zobaczyć go od razu w skrzynce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nieborak niezalogowany
15 sierpnia 2016r. o 7:38
rak się wycofał raczkiem ?
6979
E
15 sierpnia 2016r. o 7:48
Przeczytałam opis właściwości mniszka lekarskiego i chciałam zapytać, czy ktoś miał do czynienia z tym naturalnym lekiem, który, jak wynika z opisu można samemu "wyprodukować"?
http://dobrewiadomosci.net.pl/8891-naukowcy-z-kanady-odkryli-rosline-ktora-zabija-komorki-raka-w-48-godzin/

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2016r. o 9:12
E napisał(a): Przeczytałam opis właściwości mniszka lekarskiego i chciałam zapytać, czy ktoś miał do czynienia z tym naturalnym lekiem, który, jak wynika z opisu można samemu "wyprodukować"?
http://dobrewiadomosci.net.pl/8891-naukowcy-z-kanady-odkryli-rosline-ktora-zabija-komorki-raka-w-48-godzin/

no i to -- a co.
http://dietaantyrakowa.com.pl/ranking-najzdrowszych-warzyw-antyrakowych-dieta-antyrakowa/
14505
DP
15 sierpnia 2016r. o 9:48
oczywiście-już od dawna wiadomo, że dieta ma olbrzymi wpływ na rozwój komórek nowotworowych, warto więcej wiedzieć na ten temat
np.cukier -zły element ... :>
~ niezalogowany
15 sierpnia 2016r. o 10:58
~czytelnik napisał(a): Trzymaj się chłopie! Bo jesteś tu potrzebny.

Ciekawe komu ? Bezbożnik jeden.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2016r. o 11:58
~ napisał(a):
~czytelnik napisał(a): Trzymaj się chłopie! Bo jesteś tu potrzebny.

Ciekawe komu ? Bezbożnik jeden.

Bez wiary nie ma miejsca dla nikogo.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2016r. o 13:18
chory jest
bądźmy dla niego milosierni
:) :) :) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza