~ napisał(a): Miałem iść ale jak przeczytałem to "zaproszenie" to jakoś mi chęć odeszła...Te zaproszenia to tez strata pieniędzy,leza na klatkach schodowych i dozorczynie wynoszą je do śmietnika,a poniewierają się tez w wejściach do Marketow i nikt się nimi nie interesuje.Glupi pomysl i nic więcej.
~mieszkaniec napisał(a): Akcja jak co roku pozastawiane chodniki na czynnych znakach zakaz postoju , na Asnyka od podwórka od klatek 2 do 9 tradycyjnie zastawione klatki i postój aut na chodniku mimo, że od kiosku warzywnego w strone Amixu zakaz postoju czynny znak zaznaczam.Gratulacje dla policji i straży miejskiej.Gdy by ktoś na ławce piwo pił to odrazu go mają .To jest coś naprawdę nieprawdopodobne co się wyprawia w Dni Ceramiki i inne podobne Święta typu Dni Bolesławca.Gimnazjum nr.2 moze zarobić na parkowaniu i inne szkoły tylko trochę zaangażowania i pomysłu.Gdy by tak jakiś pożar budynku się zdarzył nie ma swobodnego dojazdu dla słuzb masakra , nagle ktoś wzywa karetke droga zablokowana bo nawet nie miała by gdzie zaparkowac nikt nie myśli o tym .Aż coś się naprawdę wydarzy.A tu prosze zaproszenie do zatłoczonego autami miasta i ludzie jeżdżą godzinami bo nie mają gdzie zaparkować .U pijarów zamknięte wesołe miasteczko , odwrotnie powinno być u Pijarów lunapark powinien funkcjonować a na Placu Popiełuszki parking dla gości masakra masakra masakra organizacji gratuluje wspaniale to wymyśliło miasto.dzieci ze szkoły gimnazjalnej by to lepiej zorganizowały !! !! !! !! !!