Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 22:39
No chyba powinna być, a co? Pytałem o radnych, odpowiedz na moje pytanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
19 listopada 2016r. o 13:16
I jak szanowne veto na waszej stronie mieszkanka napisala ze zaklamujecie rzeczywistość? Czy ladnie tak naciągać?
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 18:15
Czy chodzi ci o te wypowiedź?

Z całym szacunkiem do redaktora, ale w tym artykule jest dużo nieprawdy. Ekipa remontowa weszła do TRZECH mieszkań- po jednym w każdej kamienicy (za zgodą osób w nich mieszkających, lecz bez zgody pozostałych lokatorów kamienic!!) o godzinie 8:00 rano. Prawdą jest, że o godzinie 9:00 pracownicy zakończyli wiercenie w stropach, ale musiał interweniować mój partner. Niestety zakończyło się to na groźbie powiadomienia policji i Państwowej Inspekcji Pracy- ale poskutkowało. Niestety prace nadal trwały, z tą różnicą, że zapewniono wszystkim spokój. Pracownicy firmy remontowej opuścili kamienice o godzinie 20:00. Mimo, że 11 listopada, na terenie Polski, jest świętem narodowym i ustawowo wolnym od pracy Panowie pracowali tak samo jak w normalny dzień roboczy. Czy podgonili prace remontowe? Wątpię. Pracują 6 dni w tygodniu, codziennie po 12 godzin. Co niektórzy są tak przemęczeni, że ledwo chodzą, a inni są tak samo bladzi jak ściany u nas w mieszkaniu.
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 18:47
A tu link do artykułu.

http://www.ve-to.pl/aktualnosci/zemsta-nietoperza-c-d-horroru-na-boleslawieckiej/
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 19:21
~ccc napisał(a): I jak szanowne veto na waszej stronie mieszkanka napisala ze zaklamujecie rzeczywistość? Czy ladnie tak naciągać?

Lepiej zajmij się swoim burmistrzem który teraz zawziął się na Klub Piłkarski z Parzyc ,mimo że grają w tej samej klasie rozgrywkowej co Nowogrodziec to dostają dotację 18 tys na rok a Nowogrodziec 40 tys, jakby tego było mało to jeszcze straszy ich że obetnie im dotację bo rzekomo grają tam zawodnicy z poza gminy.
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 19:33
Jak spoza gminy, to nie wyborcy. To po co dotować?
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 19:56
Z tego co się orientuję to w Nowogroźcu też gra kilku zawodników z poza gminy.
~xx niezalogowany
19 listopada 2016r. o 21:53
Dzisiaj sam doswiadczyłem sytuacji o której już czytałem w wypowiedziach mieszkanców przywiozłem moją mame do fryzjera mama jest schorowana i ciezko sie jej chodzi nie ogłem nigdzie zaparkowac zeby mame doprowadzi do fryzjera udałem sie na parking na ul. krótka a tam na miejscach parkingowych odbywa sie sprzedaz wedlin,hemii niemiekiej i odziezy .Dlaczego nikt sie tym nie zainteresuje przeciez to sa miejsca parkingowe a nie handlowe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza