Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 11:30
Ponad 20 000 wejść internautów na ten wstydliwy temat dla rządzących w Gminie to całkiem dobry wynik.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 17:23
Bardzo wstydliwy temat. Tak się zastanawiam, czego w tej sprawie jest więcej ze strony urzędników? Nieudolności czy złośliwości?
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 17:27
~xx napisał(a): Dzisiaj sam doswiadczyłem sytuacji o której już czytałem w wypowiedziach mieszkanców przywiozłem moją mame do fryzjera mama jest schorowana i ciezko sie jej chodzi nie ogłem nigdzie zaparkowac zeby mame doprowadzi do fryzjera udałem sie na parking na ul. krótka a tam na miejscach parkingowych odbywa sie sprzedaz wedlin,hemii niemiekiej i odziezy .Dlaczego nikt sie tym nie zainteresuje przeciez to sa miejsca parkingowe a nie handlowe.

no faktycznie w N-c trudno o miejsca parkingowe... dobre :D
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 19:45
Wystarczy popatrzeć na parking przed Szkołą od ulicy Sienkiewicza i na parking przed Centrum kultury. Co zobaczymy ? Zobaczymy arogancje władzy.
~al niezalogowany
23 listopada 2016r. o 20:44
Te parkingi są zdecydowanie za małe.
~~zdrój niezalogowany
6 stycznia 2017r. o 17:21
I jak juz po remoncie?
~~ccc niezalogowany
6 stycznia 2017r. o 17:47
Bywam w GCK i arogancji się nie dopatruję, co więcej budynek wymaga remontu i to szybko
~~` niezalogowany
6 stycznia 2017r. o 19:13
~~ccc napisał(a): Bywam w GCK i arogancji się nie dopatruję, co więcej budynek wymaga remontu i to szybko

A to ciekawe bywasz w GCK a jesteś największym trolem na tym portalu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.