~Do: Ehh:/ napisał(a): ... A zawolaniem jest: BÓG, HONOR, OJCZYZNA.
Jaki bóg ? Jahwe ? To dziękuję :D. Jaki honor ? Dalsze zadłużanie przyszłych pokoleń pieniądzem ze sprzedaży obligacji skarbowych na rynkach walutowych , to i Mondry Vincent uprawiał i żadna "dobra zmiana" pod tym względem nie nastąpiła. Nowa ekipa robi to samo , tyle tylko , że z większą dozą wazeliniarstwa wobec chazarskiej dziczy z hamerykańskiego Knesetu. Do dupy z takim honorem. Ojczyzna ? Jaka Ojczyzna , kiedy miliony na ekonomicznej banicji ... a prezydent sugeruje emigrantom , żeby do Kraju nie wracali . Myślę sobie Kolego 243 , żeś głupek i troll nowej "władzi". Miałem ochotę wprawdzie pójść i pooglądać , ale mi przeszło . Szkoda czasu na kłamstwo. Skrzypek , nie " Zimny Lechu " - przypominam :)
I kwestia ad personam ... chcesz mi powybijać te okna , że się czepiasz ? I info ... nie takie cwaniaki , jak Ty próbowały ze mnie zrobić alkoholika i nie wyszło im , więc daruj sobie imputacje :]
A wiesz chłopcze , że z budżetu tego nieszczęśliwego Kraju płacimy kontrybucję Żydom za " polskie obozy koncentracyjne " ? 100 łełrasów na twarz , czyli więcej niż zasiłek dla bezrobotnych Polaków i Polek. Do dupy z taką Ojczyzną . Monituj więc do "dobrej zmiany" niech Pisiory zrobią coś z tym krętactwem , np. niech nakłonią Niemców ... do płacenia.
No dobra , wracam do roboty , miłego dnia Ci życząc Kolego 243 :)