~Do: ja napisał(a): Film SMOLENSK - proszę obejrzeć. Im więcej będzie Pan wiedział tym mniej będzie Pan krytyczny.
Może dla Pana przynależność do Kościoła Katolickiego jest zgorszeniem. Dla mnie nie. Jestem z katolicyzmu dumny. Proszę nie generalizowac. W Kościele patologii jest znikoma ilość i nikt tego nie popiera. Proszę wytykać i napietnowac inne środowiska np. "artystyczne".
Jeszcze raz, dowody na PiSowskie kłamstwa. Mniemam, że odpowiadały Panu kłamstwa np. Pani Kopacz.
Otóż proszę Szanownego Pana, nikt przy zdrowych zmysłach nie nazwie tego wypadkiem. Proszę uważnie jeszcze raz wszystko prześledzić i koniecznie, ale to koniecznie pójść do Kina na wspaniały film SMOLENSK. Czego Pan się boi? - Czego lęka? Dochodzenie do prawdy juz powoli wyzwala. A w tej chwili, to Pan ani na sciezce, ani na kursie nie jest i juz włącza się ostrzeżenie, że Pan się ze swoją pustka zderzy. Jeszcze raz Pana pozdrawiam. Życzę niezapomnianych wrażeń po obejrzeniu w naszym kinie filmu SMOLENSK.
czyli jest Pan dumny ze ksiaza zbijaja majatki na biednych ludziach. jest Pan dumny ze co chwile slychac o aferach w watykaanie jak nie gwalty, zboczency to z innej strony miliony wypranych euro. bo to wszytsko to wlasnie Pana kosciol katolicki. to tam wlasnie rozgrywa sie polityczne stolki przy wyborach, bo ksiadz zamiast zajac sie wiara to bawi sie w polityka! jezeli jest Pan takim katolikiem to chyba Pan wie ze ksiadz powinnien zc w ubustwie a nie jezdzic nowym mercedesem . taka jest ta wiara ze nawet ja paapiez strofowal rydzyka to ten mial to w d... . niestey ta cala wiara opiera sie na kasie i mordowaniu pod wezwaniem boga. taka zasada jak ie jestes z nami to jestes przeciw ( identyczznie jak w pis)
nawet jak ksiedzu udowodnia przestepstwo to laskawy franciszek wezmie go pod swoje skrzydla do watykanu i juz jest nietykalny!!
nigdzie tez nie napisalem ze jestem za PO czy PSL czy KOD itp wiec prosze mnie nie kierunkowac!
na Smolensk nie pojde chyba ze ktos zaplaci mi za bilet bo sam grosza nie doloze na to badziewie zrobione na zamowienie kaczynskiego!
natomiast moze niech Pan laskawie otworzy szerzej oczy a wtedy moze okaze sie ze nie wszystko co kaczynski powie trzeba wierzyc. chciaz watpie zeby byl Pan do tego zdolny bo po czytaniu tych wypowiedzi raczej juz glowa wyprana w pisowskim i katolickim raju!