~Połykaczka kijanek napisał(a): Jahwe jest git.
Stworzył ludzi i gojów.
Goj jest głupi a ile postów już napisałeś aby goj zmdrzał? Tysiąc o dolarze, dwa tysiące o podatkach?
Goj jest głupi bo lubi tak i dlatego że Jahwe tak go stworzył więc ich nie oświecisz.
A że ciebie jako tam oświeciło to znaczy że Jahwe z Lucy cię oświecił i też możesz być Żydem jak Jarek, Bolek czy Donald albo Angela, Obama czy Władimir.
Żyd to stan umysłu a nie jakieś plemię z pustyni i każdy może nim być.
Albo się podczepić , jak łaskawie nam panujący Duda pod żydowską dynastię. Nie mogę być Żydem Połykaczu :), ponieważ kocham swą słowiańską duszę. Do wypitki i do wybitki :D Szanuję każde życie , razem z Kolegą 243 :D , oraz innowierców. Żydzi nie tolerują , jak wiesz ... gohim :| Przy czym semita złym nie jest , złym jest syjonista .
~Do: Pannyzdzieckiem napisał(a):
Po trzecie: - w Pana wypowiedziach groch z kapusta.
Czego Kolega nie rozumie ? Chętnie sprecyzuję :) Reszty pseudoargumentów komentować nie warto , chociaż gotów jestem postawić flachę 0,7 Bolsa za umycie , bo mi się nie chce :) Albo piątka za godzinę z dniówką zadaniową ... przy okazji cała klatka ma błyszczeć ... pani Beata , sprzątaczka , będzie miała więcej czasu dla dzieci. Wchodzi Kolega 243 w ten geszeft ? Jak tak , to poproszę o numer telefonu na priva , jak nie , to odwal się od nie moich okien :]
falco napisał(a): kiedy czytam tego 243 i tę jego propagandę to wiem że Urban przy nim to ''pikuś'' :D
nawiedzony gość nie tylko ''niedzielny'' ...
Papugo , nikt z nas nie jest doskonały. Nie drzyjmy więc łacha z " nawiedzonego 243 " , jeśli prosić mogę :) Spełnisz moją prośbę ? :)
Miłego wieczoru Wam życzę :)