~Do hemi napisał(a): Spokojnie proszę Pana. Proszę więcej czytać. Może być z różnych źródeł a nie tylko G.W. Uległ Pan manipulacji mającej na celu "walenie" w Kościół Katolicki i PiS. To w rzeczywistości nie wygląda tak jak Pan prezentuje. Rozwaga wskazana, a nie bezzasadne zacietrzezwienie.
Ale jaka manipulacja ?
PiS chce zakazać aborcji niezaleznie od choroby płodu ,zagrożenia dla zycia matki ,czy od tego w jaki sposób zostało poczęte (gwałt).
Ma być ZAKAZ i tyle i to pod groźba odpowiedzialności karnej.
Gdzie tu manipulacja?
Chyba,ze w projekcie są jakies wyjątki ,ale sa one skrzętnie ukrywane.
Poza tym nie czytam GW,nie wpajam sobie do głowy tego co tłuka w "tefałenach",ale tez jestem wpatrzony w TVPiS ;)
I prosiłbym innego anonima o nie wrzucanie mnie do jednego worka z falco :|
Dopisane 30.09.2016r. o godz. 09:34:
Miało być ,ze nie jestem wpatrzony w TVPiS. ;)
Dopisane 30.09.2016r. o godz. 09:42:
Co do kościoła ,to nie walę w samą wiarę ,ale w te ich wiecznie nienapełnione kieszenie , no sorry ,ale jak są jakies protesty czy inne potrzeby to kasy nie ma ,ale fundusz kościelny-kolejne miliony, Rydzyk - co chwile coś spłynie ,oczywiście w milionach.Moloch o nazwie światynia opatrzności - ostatnimi czasy kolejne 4mln zł na system nagłosnieniowy...
Co do PiSu ,cyrk smoleński ,misiewicze, teraz zakaz aborcji ,nawet w tych drastycznych sytuacjach,co chwile jakies pomysły i "kwiatki: co mają uderzyc po kieszeni zwyklego podatnika ,i ułatwic zycie tylko sobie ,tudziesz kumplom z Torunia.
Żeby nie było : duuuży plus,ze sa przeciw najeźdzcom ekonomicznym ,i mówią stanowcze stop tej bandzie ,która chce zyc ponad prawem i wprowadzać swoje muzułmanskie prawa ,gdzie tylko sie pojawi .
Tyle plus.
Bo PO to by ku uciesze Tuska,Juncknera,czy Angelki klepneła każdą ilośc ,która była by podsunieła pod nos .