Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Czarny poniedziałek" w Bolesławcu?
11100
#Blackjack nieaktywny
29 września 2016r. o 15:38
A co Ci się Hemi dzieje takiego w PL?
Wolisz, żeby PO wróciło ze swoimi pomysłami na wzbogacenie "multikulti "?
Albo żeby dalej Polskie firmy były sprzedawane za granicę?
Nie po to nasi dziadkowie walczyli za Polskę, abyśmy się teraz sprzedawali jak k....
Nie jestem wielbicielem PiS, ale teraz nie mamy innego wyjścia, aby powróciła jako taka normalność.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
29 września 2016r. o 16:04
Blackjack napisał(a): A co Ci się Hemi dzieje takiego w PL?
Nie po to nasi dziadkowie walczyli za Polskę, abyśmy się teraz sprzedawali jak k....
Nie jestem wielbicielem PiS, ale teraz nie mamy innego wyjścia, aby powróciła jako taka normalność.
normalność buha ha ha ,za parę dni CETA będziesz miał GMO i cały syf tego świata w kanapkach i muwisz normalność no to super,oc 60% do góry vw polo 1,2 benzyna aktualnie 730 zł od pażdziernika 1050zł ciągle jest normalnie yhy,żarcie w górę mokra karma dla psów podrożała o 1,5 i co teraz mam zjeść psa?jak ty nie widzisz co się dzieje to się obudz http://wolna-polska.pl/wiadomosci/info-od-anonimowych-2-2016-09
11100
#Blackjack nieaktywny
29 września 2016r. o 17:11
~klucznick napisał(a):
normalność buha ha ha ,za parę dni CETA będziesz miał GMO i cały syf tego świata w kanapkach i muwisz normalność no to super,oc 60% do góry vw polo 1,2 benzyna aktualnie 730 zł od pażdziernika 1050zł ciągle jest normalnie yhy,żarcie w górę mokra karma dla psów podrożała o 1,5 i co teraz mam zjeść psa?jak ty nie widzisz co się dzieje to się obudz http://wolna-polska.pl/wiadomosci/info-od-anonimowych-2-2016-09

Nie czytałem porozumienia Ceta, nie wiem czy będzie GMO czy nie, prawdę mówiąc mam to gdzieś, kupuję bezpośrednio u zaprzyjaźnionego badylarza, nie kupuje badziewia w marketach, lubicie się żywić badziewiem w marketach to wasza sprawa.
Co do oc to zmień ubezpieczyciela, ja za SUV,a 2.0 płacę oc+ac 1200zł
Widzę co się dzieje i się cieszę, szkoda że tak późno .....
PS nie biorę 500+ jak ktoś mi kiedyś zarzucił :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
3145
#hemi nieaktywny
29 września 2016r. o 19:35

Wybór między zaściankowym ,przesiakniętym katolicyzmem (nie mam nic do wiary ,ale mega pompowanie grubych milionów w fundusze kościelne,Rydzyka,świątynie opatrzności - co chwilę im jakieś milionowe "gratisy" wpadają) PiSem ,a PO ,które z checia by Polske oddało pod rządy Tuska i reszty eurobaranów to jak wybór między tym,czy strzelic sobie w łeb ,czy sie powiesić :|

Widac po tym temacie : tak restrykcyjne prawo ciężko znaleźć gdziekolwiek,poza tym prawo do aborcji było nadane w wyjatkowych ,nierzadko drastycznych sytuacjach ,a nie dla własnego widzimisię.
A na koniec ,to jest PRAWO a nie OBOWIĄZEK i jesli kobieta wiedząc ,że będzie miała poważnie chore dziecko,czy też ciąża jest np.wynikiem gwałtu ,to ona decyduje co z tym zrobic i równie dobrze moze to dziecko urodzic i otoczyć miłoscią.
Wyrok PIS nie daje zadnego wyboru ,lub zmusza do łamania prawa ,bo jesli to wejdzie ,i np.kobieta miała by uszkodzony płód w sobie to albo łamie prawo i robi to gdzieś na nielegalu albo wyjeżdża za granice i robi to legalnie w danym kraju.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Do hemi niezalogowany
29 września 2016r. o 23:16
Spokojnie proszę Pana. Proszę więcej czytać. Może być z różnych źródeł a nie tylko G.W. Uległ Pan manipulacji mającej na celu "walenie" w Kościół Katolicki i PiS. To w rzeczywistości nie wygląda tak jak Pan prezentuje. Rozwaga wskazana, a nie bezzasadne zacietrzezwienie.
2900
#falco nieaktywny
29 września 2016r. o 23:41

Zmoderowano 29.09.2016 godz.23:50 - powód: chamstwo (moderator)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Gringo niezalogowany
30 września 2016r. o 6:34
Hemi dolącza do drużyny falco tzn. pustogłowych.. -Szkoda.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 września 2016r. o 7:36
hemi napisał(a):
Wybór między zaściankowym ,przesiakniętym katolicyzmem ... PiSem ,a PO ,które z checia by Polske oddało pod rządy Tuska i reszty eurobaranów to jak wybór między tym,czy strzelic sobie w łeb ,czy sie powiesić :| ...

Dokładnie. To tylko aktorzy , i nie ma się o co spinać.

Jako wyznawca teorii spiskowych , myślę sobie , czy to nie przypadkiem kasa od Sorosa nakłoniła Jandę do organizacji ogólnokrajowego strajku Kobiet ? :D Facet ma spore osiągnięcia w dziedzinie filantropii , np. poradnik w formie książeczki po arabsku , gdzie " uchodźcy " mają szukać pomocy w Europie , alimenciarzowi z KOD-u ponoć spłacił alimenty i kilka tam takich jeszcze charytatywnych czynów :D
Na spotkania z JKM nie pójdę , ale na czarny poniedziałek , jak najbardziej , bo lubię patrzeć na baby :D

Miłego panie Pawle ;) :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza