Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koalicja PO-PSL-SLD straciła większość w Radzie powiatu
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 17:53
~ napisał(a):
~SLD napisał(a): A co z (przepraszam) członkiem ?

Jak to co??? trzyma się rękami i nogami,manipuluje i kombinuje kogo by tu kupić byle tylko zostać na stołeczku...teraz wystarczy żeby te dwie panie wyszły z koalicji i po zawodach...moim zdaniem tak powinny zrobić i do tego was namawiam szanowne panie Ewy,pokażcie,że Wy macie jaja,w przeciwieństwie do reszty "niby chłopów"!!!

Te dwie radne to marionetki Mariana, one jaj nie mają ale za to ty jesteś pizdeczka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Prezydent niezalogowany
29 września 2016r. o 18:33
~. napisał(a): W tej organizacji jest legalnie i demokratycznie wybrany szef i jesli sie z nim nie zgadza to albo papa albo odwolac tez demokratycznie. Gdyby we wszelakich organizacjach byloby podobne podejscie to jak u Kononowicza nie byloby niczego. Tak po prostu sie nie robi bez wzgledu na to jaki jest Szef.

Jestem szefem prowincjonalnego miasta .Wydaje się że moje stanowisko i Pana Dudy,to równorzędne stanowiska ,prezydenckie.Ale a kuku.Pan Duda to se może.A ja mogę wszystko.Spółeczki,firemki,kościółek.I błagam piszących na tym forum PISowców,używajcie języka kościoła.Zamiast naszych określeń; ,, Kocham Bolec.Info cie się'' ,,spierdalajcie '' weźcie się w garść i choć na chwilę pomyślcie o Jezusie.Oczywiście nie na tak długo aby nadstawić drugi policzek.Będzie nam to odpuszczone.
Myślę o was, staram się coś wam znaleźć( wiem,wiem nie za średnią krajową) ale na razie proszę was o przeczekanie.
Czasami mam dość ,myślę o rzuceniu tego w diabły,ale z drugiej strony nurtuje mnie pytanie;co będzie z moimi?,z czego będą żyć? skoro niewiele umieją.A z drugiej strony jak słyszeliście ,,PO pierwsze......." to znając mnie mogli spodziewać się łgarstwa.To także wasza wina.

Jak żyć ?

Zastosowana autokorekta

~Wiem niezalogowany
29 września 2016r. o 21:43
Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.
~nic nie wiesz. niezalogowany
29 września 2016r. o 22:04
~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.

Haniszewski już dawno rozmawiał skrycie z Romanem i Ziemią,mając jeszcze 5 szabel teraz nie jest atrakcyjny z tymi dwoma złamanymi nożykami. Ponadto z tego co wiem to PIS nie pójdzie z Romanem który ich zdradził i przeszedł do XXI .Jeszcze jedno żeby odwolać Starostę i Zarząd potrzeba 13 głosów których nigdy nie będą mieli.
~Marek 111 niezalogowany
29 września 2016r. o 22:19
Nie odwołujcie nikogo.Czesc osob zasłużonych w Powiecie na pewno wyladuje naTysiaclecia.Zlodzieje i konfidenci musza się rozliczyć z tych 17 lat.Bezprawia i ewidentnego ZLODZIEJSTWA.Odwolywac się chcą ci sami ,którzy RZADZA.To jakas PARANOJA.Mamy tu na myśli ZLODZIEJSTWO BUDZETOWE.
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 22:44
~nic nie wiesz. napisał(a):
~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.

Haniszewski już dawno rozmawiał skrycie z Romanem i Ziemią,mając jeszcze 5 szabel teraz nie jest atrakcyjny z tymi dwoma złamanymi nożykami. Ponadto z tego co wiem to PIS nie pójdzie z Romanem który ich zdradził i przeszedł do XXI .Jeszcze jedno żeby odwolać Starostę i Zarząd potrzeba 13 głosów których nigdy nie będą mieli.

Haniszewki+dwie radne,to kąsek na który wszyscy mają chrapkę,bo jak by nie liczyć bez tych dwóch pań ani PO, ani Roman nic nie zdziałają,a jak Ziemia,Roman i PIS się dogadają to tylko jeszcze dwie radne i nowa koalicja gotowa. Prędzej czy później obecna się i tak posypie!
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 22:49
~ napisał(a):

Haniszewki+dwie radne,to kąsek na który wszyscy mają chrapkę,bo jak by nie liczyć bez tych dwóch pań ani PO, ani Roman nic nie zdziałają,a jak Ziemia,Roman i PIS się dogadają to tylko jeszcze dwie radne i nowa koalicja gotowa. Prędzej czy później obecna się i tak posypie!

Widzę że jesteś bardzo aktywny ,jednocześnie wypisujesz te bzdury na dwóch portalach .Jeszcze raz zaznaczam żeby odwołać Kwaśniewskiego potrzeba 13 a nie 11 głosów.
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 22:54
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Haniszewki+dwie radne,to kąsek na który wszyscy mają chrapkę,bo jak by nie liczyć bez tych dwóch pań ani PO, ani Roman nic nie zdziałają,a jak Ziemia,Roman i PIS się dogadają to tylko jeszcze dwie radne i nowa koalicja

gotowa. Prędzej czy później obecna się i tak posypie!

Widzę że jesteś bardzo aktywny ,jednocześnie wypisujesz te bzdury na dwóch portalach .Jeszcze raz zaznaczam żeby odwołać Kwaśniewskiego potrzeba 13 a nie 11 głosów.[/

a ja jeszcze raz powtarzam,że może to być później... powinienem Ci dokładniej i dobitniej powiedzieć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy