~ napisał(a):~SLD napisał(a): A co z (przepraszam) członkiem ?
Jak to co??? trzyma się rękami i nogami,manipuluje i kombinuje kogo by tu kupić byle tylko zostać na stołeczku...teraz wystarczy żeby te dwie panie wyszły z koalicji i po zawodach...moim zdaniem tak powinny zrobić i do tego was namawiam szanowne panie Ewy,pokażcie,że Wy macie jaja,w przeciwieństwie do reszty "niby chłopów"!!!
~. napisał(a): W tej organizacji jest legalnie i demokratycznie wybrany szef i jesli sie z nim nie zgadza to albo papa albo odwolac tez demokratycznie. Gdyby we wszelakich organizacjach byloby podobne podejscie to jak u Kononowicza nie byloby niczego. Tak po prostu sie nie robi bez wzgledu na to jaki jest Szef.
Zastosowana autokorekta
~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.
~nic nie wiesz. napisał(a):~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.
Haniszewski już dawno rozmawiał skrycie z Romanem i Ziemią,mając jeszcze 5 szabel teraz nie jest atrakcyjny z tymi dwoma złamanymi nożykami. Ponadto z tego co wiem to PIS nie pójdzie z Romanem który ich zdradził i przeszedł do XXI .Jeszcze jedno żeby odwolać Starostę i Zarząd potrzeba 13 głosów których nigdy nie będą mieli.
~ napisał(a):~nic nie wiesz. napisał(a):~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.
Haniszewski już dawno rozmawiał skrycie z Romanem i Ziemią,mając jeszcze 5 szabel teraz nie jest atrakcyjny z tymi dwoma złamanymi nożykami. Ponadto z tego co wiem to PIS nie pójdzie z Romanem który ich zdradził i przeszedł do XXI .Jeszcze jedno żeby odwolać Starostę i Zarząd potrzeba 13 głosów których nigdy nie będą mieli.
Haniszewki+dwie radne,to kąsek na który wszyscy mają chrapkę,bo jak by nie liczyć bez tych dwóch pań ani PO, ani Roman nic nie zdziałają,a jak Ziemia,Roman i PIS się dogadają to tylko jeszcze dwie radne i nowa koalicja gotowa. Prędzej czy później obecna się i tak posypie!
~ napisał(a):~ napisał(a):~nic nie wiesz. napisał(a):~Wiem napisał(a): Była rozmowa owych pań po PSLu i idą w stronę Romana z ZB i PiS. obecna koalicja w PO SLD +3 "niezależnych" ma tylko 10 osób. Jest już po temacie.
Haniszewki+dwie radne,to kąsek na który wszyscy mają chrapkę,bo jak by nie liczyć bez tych dwóch pań ani PO, ani Roman nic nie zdziałają,a jak Ziemia,Roman i PIS się dogadają to tylko jeszcze dwie radne i nowa koalicja
gotowa. Prędzej czy później obecna się i tak posypie!
Widzę że jesteś bardzo aktywny ,jednocześnie wypisujesz te bzdury na dwóch portalach .Jeszcze raz zaznaczam żeby odwołać Kwaśniewskiego potrzeba 13 a nie 11 głosów.[/
a ja jeszcze raz powtarzam,że może to być później... powinienem Ci dokładniej i dobitniej powiedzieć?