~ napisał(a): Panie Kwaśniewski, miej pan trochę przyzwoitości chce pan tak do końca kadencji doić powiatową kasę? Nas wszystkich ciąć i przycinać? Idż pan na rentę, z pańskich poborów mozna by już w powiecie kanalizację w niejednej wiosce zrobić!
~ napisał(a):~Jan napisał(a): Te "blondynki" czyli aniołki Cherliego są tylko blondynkami. :)
Niczego nie wniosły jak dotąd i nie wniosą oprócz zajętych krzeseł na głosowaniu.
To pionki w kolorze blond i bez ambicji
Blondynka z Ocic bardzo aktywna jest na fejzbuku i próbuje dokopać Pani Sołtys i zarazem Radnej Gminy,z resztą inwektywy głosi też poza internetem.
~Ilona napisał(a): Od dawna obserwuje to co się dzieje w Powiecie.
Powiem tyle.
Własnie zaczyna być widać co się dzieje kiedy zabrakło starosty.
Wszyscy się okładają. Obrzucają się słowami.
Tymczasem czas biegnie. Weżcie się wreszcie do roboty bo spieprzycie wszystko. Jeśli jeden zachoruje inni powinni go godnie zastąpić i starać się tak poukładać żeby ten chory nie czuł się jeszcze bardziej CHORY.
Tego życzę WAM wszystkim . :)
~KASIA napisał(a):~ napisał(a): Panie Kwaśniewski, miej pan trochę przyzwoitości chce pan tak do końca kadencji doić powiatową kasę? Nas wszystkich ciąć i przycinać? Idż pan na rentę, z pańskich poborów mozna by już w powiecie kanalizację w niejednej wiosce zrobić!
A pamietacie jakie dyrdymały opowiadał o szanowaniu publicznego grosza. Okazuje się że wszystkich to dotyczy oprócz niego. Jeszcze jedno. Kto za Pana podpisuje dokumenty bo widziałam na relacjach filmowych,że ma Pan niesprawne ręce?
~ napisał(a): A chcecie russa za starostę. Ja nieTo nie ma znaczenia ,czy to Czech,Lech,czy RuSS,wazne jest żeby ktoś to cale Towarzystwo wzial pod But.Nasza nacja nigdy nie potrafila rzadzic samodzielnie.Musi mieć Bicz nad sobą.Bo nigdy nie da stolkow tak podzielić,zeby wszyscy byli zadowoleni.
~SD napisał(a):~ napisał(a): A chcecie russa za starostę. Ja nieTo nie ma znaczenia ,czy to Czech,Lech,czy RuSS,wazne jest żeby ktoś to cale Towarzystwo wzial pod But.Nasza nacja nigdy nie potrafila rzadzic samodzielnie.Musi mieć Bicz nad sobą.Bo nigdy nie da stolkow tak podzielić,zeby wszyscy byli zadowoleni.