emem napisał(a):
Czyzby? A czy jesli matka miesiac po zaplodnieniu umrze to plod przezyje? Nie, bo nie moze istniec bez matki.
~poniedzialkowa napisał(a): Rany!! Ale tu nie tylko o aborcje chodzi...nie jestem zwolenniczka aborcji ale zgadzam sie z protestem bo to co rząd kombinuje to istne ograniczenie praw obywatelskich, praw kobiet...niby czlowiek jest wolny i z wolną wolą ale jednak w tej kwestii zniewolony...cos tu chyba jest nie tak!
~ napisał(a):~poniedzialkowa napisał(a): Rany!! Ale tu nie tylko o aborcje chodzi...nie jestem zwolenniczka aborcji ale zgadzam sie z protestem bo to co rząd kombinuje to istne ograniczenie praw obywatelskich, praw kobiet...niby czlowiek jest wolny i z wolną wolą ale jednak w tej kwestii zniewolony...cos tu chyba jest nie tak!
Moje prawa obywatelskie sa ograniczane ! Żądam powszechnego dostępu do broni , marihuany , eutanazji osób starszych !
~mala napisał(a): Nie rozumiem dlaczego,ale nasz kraj idzie ku kulturze krajów arabskich gdzie kobieta jest niczym,nie ma przywilejów tylko obowiązki,ma wszystko narzucone,ma pokornie słuchać i spuszczac głowę