Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czarny protest w Bolesławcu
~!!! niezalogowany
3 października 2016r. o 14:10
Nikt nigdy nikogo nie zmusza do aborcji!!!

Zabranie możliwości własnego zgodnego z sumieniem wyboru to odebranie wolności co równa się ZNIEWOLENIU a w ślad za nim idzie OŚWIĘCIM LUB BIAŁE NIEDZWIEDZIE do wyboru.

Juz w historii byli tacy co wiedzieli LEPIEJ a ucierpiały na tym całe narody.

Zacznijmy myśleć póki czas !!!

Ten protest to pozostawienie kompromisowych przepisów już istniejacych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sdik niezalogowany
3 października 2016r. o 14:15
jestem z wami miłe panie gdy słucham PISiorów to jestem za aborcją oraz eutanazja
~kora niezalogowany
3 października 2016r. o 14:16
BRAWO BOLESŁAWIECKIE MĄDRE KOBIETY !
Z oszołomami należy walczyć wszędzie i zawsze !!
~ niezalogowany
3 października 2016r. o 14:35
Poproszę osobę, która będzie to uwieczniać dla tego portalu , by każdej z pań zadała pytanie : czy korzysta pani z programu 500+ :P
~ja niezalogowany
3 października 2016r. o 14:37
emem napisał(a):
~~` napisał(a): jesteśmy pełnoprawnymi ludźmi od chwili poczęcia.

Czyzby? A czy jesli matka miesiac po zaplodnieniu umrze to plod przezyje? Nie, bo nie moze istniec bez matki.

coś z twojej wg
http://wyborcza.pl/1,75400,19946166,urodzila-55-dni-po-smierci.html?disableRedirects=true
1
emem
3 października 2016r. o 14:40
Ja pisalem o przypadku miesiac po zaplodnieniu, a Ty piszesz o 17 tygodniu...

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~NIE ZABIJAJ niezalogowany
3 października 2016r. o 14:48
Matka Teresa z Kalkuty: - ..."nie zabijaj, oddaj to dziecko, ja wychowam".
Współcześnie: anonimowe okna życia.
Daj swemu dziecku szanse. NIE ZABIJAJ.
Może będzie z niego wielki człowiek.
Nie obciążaj sumienia ta straszna zbrodnia. Z tak wielkiej traumy się nie wychodzi.
Uczestniczenie w tym pseudo - proteście nie ma sensu. Będziecie czuły wstyd i zazenowanie.
Dajecie się podpuszczac osobom, które już dokonały aborcji i w ten sposób próbują zakrzyczec własne sumienie.
Mężczyźni, którzy do tego marszu namawiają są egoistami i osobami nieodpowiedzialnymi.
~ niezalogowany
3 października 2016r. o 15:10
emem napisał(a):
~~` napisał(a): jesteśmy pełnoprawnymi ludźmi od chwili poczęcia.

Czyzby? A czy jesli matka miesiac po zaplodnieniu umrze to plod przezyje? Nie, bo nie moze istniec bez matki.

"Coraz więcej wokół ludzi , o człowieka coraz trudniej ... "
Tylko ludzie o niskiej inteligencji , zadaja sobie pytanie by zaraz na nie odpowiedzieć.

Protest kobiet które chcą mieć PRAWO do zabijania. Argument o gwałcie to jakiś żart , jak już ktoś wspomniał , przypadki marginalne.
Tu chodzi o coś innego , mnie uderzają dwie rzeczy :
1. Panie emem , takiś pan nowoczesny , proekologiczny itp,itd a jesteś pan za prawem rodem z antycznej Grecji . W Sparcie zrzucano z urwiska dzieci, które były niepełnosprawne. Nie widzę różnicy pomiędzy mordowaniem po urodzeniu czy w trakcie ciąży.Różnica jest tylko w technice , kiedyś nie można było stwierdzić czy dziecko urodzi się zdrowe , dziś tak.
2. W Polsce kobiety na każdym kroku mówią o równouprawnieniu . Dlaczego to nie działa w druga stronę ? Jestem ojcem , to nienarodzone dziecko to także część mnie . Ja też mam prawo i chcę decydować czy pomimo tego ze jest chore ma się urodzić czy nie. "Szanowne " panie działaczki , palcami czy wibratorami sobie tych dzieci nie narobicie .
Może jesteście macicami świata , ale na pewno nie pępkami.

Mam dziecko niepełnosprawne i nigdy nie pozwoliłbym żonie na usunięcie ciąży , nawet gdybym wiedział ze moje dziecko będzie niepełnosprawne.

Jeżeli chcecie protestować , to protestujcie przeciwko niskim zasiłkom na niepełnosprawne dzieci - 150 zł / mc. Aborcja to temat zastępczy , mydlacy ludziom oczy od lat 90-tych . szkoda ze w ślad za nim nie idą ustawy i środki na pomoc dla dzieci niepełnosprawnych. Jeżeli państwo domaga się by dzieci niepełnosprawne przychodziły na świat , niech łozy na ich godne życie i o wiele większe potrzeby niż dzieci zdrowych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.