Dobrze, że ktoś przypomniał przepisy i obowiązki. Nie wiedziałam, że rolnik nie może bezkarnie nawozić na asfalt połowy swojego pola. W zyciu nie widziałam żeby ktos czyscił opony! A mieszkam na wsi koło popularnej drogi i samochód mam teraz tak usyfiony, że koloru nie widać. Jak deszczyk popada to się dopiero błotko robi.
Co mają podatki do utrzymania czystości? Tu chodzi o bezpieczeństwo kierowców i pasażerów.
Jakie podatki płaci rolnik? KRUS < od ZUS. Podatek roczny od ziemi i roczny podatek od domu . ZA mieszkanie własnościowe płacisz więcej miesięcznie niż rolnik rocznie za dom.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.