~ napisał(a): Chyba przyjdą ci, którzy dali pieniądze.
Na PiS głosowało 6,5 miliona ludzi.
Film Smoleńsk obejrzało 260 tys / w tym wielu przymusowo /
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
falco napisał(a): ja będę na 100% ....a co tam ...na 1000%!!!!!!i
stanę sobie ''w cieniu '' bo jeszcze wezmą mnie za pislandera :D
a muszę tą ''szopkę'' zobaczyć na własne oczy :D
Ja bez kozery powiem że będę na 1500% bo maczałem w tym palce od samego początku i powiem że obydwaj Panowie Romek i Rus zawłaszczyli sobie tę tablice do swoich politycznych gieeeeeeeeeeeeeeeeeeerek. Komitet społeczny na pewno przyjdzie dlatego mówię bez kozery 1500% pewności bo tenże Komitet chce mieć miejsce kultu wymienionych na tej tablicy ofiar np. Pana Św.p.Szmajdzińskiego.
Mury należą do prezydenta że tak się nimi rozporządza ?
Żaden konserwator zabytków nie musi wydać np zgody na wieszanie tablic, co za tym idzie dziurawienie owych murów i zasłanianie ?
Niby zabytkowe są i nie są prywatną własnością Piotrka czy innego Andrzeja
ciekawe czy nasi lokalni się pokażą ;)
będę się rozglądał za chorągiewkami chociaż osobiście wątpię by się pokazały bo tu w tym grajdołku są za słabi ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.