Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wasz najbardziej nielubiany lub wręcz znienawidzony polityk

11100
#Blackjack nieaktywny
18 listopada 2016r. o 19:32
TA napisał(a): Wreszcie PiS ruszył z dawno obiecanym programem CELA+. Pierwszą beneficjentką programu Hanka Zdanowska... [img=1479492768_i48whl7.jpg]

Ja się obawiam, że miejsc nam zabraknie, aby ich wszystkich pomieścić. :D
Z samego programu kamienica+ to by Zarembę zapełnił :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
18 listopada 2016r. o 19:32
swój światopogląd MUSI zostawiać w pokoju który zajmuje w ''pałacu''
kiedy siada za biurkiem jest już urzędnikiem państwowym a tu już nie ma mowy o tym jakie ma przekonania ...

Polacy to nie tylko katolicy i nie tylko pislamiści ...

będąc w domu myślę sobie że podoba mi się ruch lewostronny ale kiedy już wsiadam do samochodu nie mogę robić tego co mnie się podoba ...

takie porównanie akurat mi przyszło do głowy ...prawda że proste? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
18 listopada 2016r. o 19:42
TA napisał(a): Wreszcie PiS ruszył z dawno obiecanym programem CELA+. Pierwszą beneficjentką programu Hanka Zdanowska...

Kim ty jesteś, że nie podoba ci się karanie oszustów i złodziei?

Dopisane 18.11.2016r. o godz. 19:42:

falco napisał(a): swój światopogląd MUSI zostawiać w pokoju który zajmuje w ''pałacu''
kiedy siada za biurkiem jest już urzędnikiem państwowym a tu już nie ma mowy o tym jakie ma przekonania ...

Oczywiście, że to ma znaczenie. Między innymi ze względu na swój światopogląd został wybrany na ten urząd. I jak to jest w demokracji musi respektować wolę większości. Tobie to może nie pasować, ale jego to wcale nie musi obchodzić.

Zastanów się, dlaczego akurat ty zakładasz temat o nienawiści? :)
A przecież można spojrzeć na temat inaczej, i zapytać, z którym politykiem się zgadzamy. Nie, ty wolałeś założyć temat, w którym w większości komentarzy leje się nienawiść :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2016r. o 19:44
A co ta Hanka Zdanowska ma na sumieniu ? Bo telewizor mi się zepsuł . Czyżby siostra HGW ? Też umoczona w reprywatyzację ?

No niech mi ktoś wyjaśni ... plisss :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
18 listopada 2016r. o 19:45
Pannazdzieckiem napisał(a):

No niech mi ktoś wyjaśni ... plisss :D

Wyłudzanie kredytów :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2016r. o 20:02
Pannazdzieckiem napisał(a):
Nienawiść jest mi obca , ale polityk równa się kłamca. To samo można powiedzieć o kapłanach :)

Druga lampka coniacu przyprawia o szczerość ... chyba pójdę po trzecią , aby być bardziej szczerym :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10247
#TA nieaktywny
18 listopada 2016r. o 20:06
alter napisał(a):
TA napisał(a): Wreszcie PiS ruszył z dawno obiecanym programem CELA+. Pierwszą beneficjentką programu Hanka Zdanowska...

Kim ty jesteś, że nie podoba ci się karanie oszustów i złodziei? Dopisane 18.11.2016r. o godz. 19:42

Alter, ja się właśnie bardzo cieszę, że ruszyli z rozliczaniem złodziei z PO, ZLS i in.
10114
#alter nieaktywny
18 listopada 2016r. o 20:09
TA napisał(a):
Alter, ja się właśnie bardzo cieszę, że ruszyli z rozliczaniem złodziei z PO, ZLS i in.

Rozumiem, ale poczekajmy na prawdziwe efekty. Bo wiesz, nazywanie tego cela+, jakoś mi się dobrze nie skojarzyło. Niech służby, prawo i sądy się tym zajmą na chłodno :) pozdrawiam

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo