~Ks napisał(a): Ja też zostałam przez gminę zmuszona do podpisania umowy.jako przedsiębiorca mam wyższa stawkę niż osoba prywatna.smieci praktycznie nie miewam. O papiery i kartony biją się przechodnie,plastiki i folie zabieram do domu gdzie mam odpowiedni pojemnik. Przez kilka miesięcy miałam zawieszona działalność i również wtedy musiałam płacić za pusty kosz. próbowałam negocjować częstotliwość opróżniania pustego kosza np co kwartał, to mi pogrozili,ze i tak powinni być u mnie co dwa tyg i powinnam płacić 2razy tyle. W skali roku są to dla mnie duże koszty,poniewaz działalność jednoosobowa najczęściej działa na granicy opłacalności. Ps nie jestem z gminy Nowogrodziec
To dla czego na boga się nie buntujecie ? Jak barany na rzeź . Ja się nie godzę na takie poniewieranie. Co to znaczy ? jak urzędas coś wymyśli a kilku "radnych" przyklepie i już są w mojej kieszeni. Ja się nie zgadzam z tym i dla tego działam w Stowarzyszeniu "VE-TO". Nie chowajcie głowy w piach i podejmujcie próby zmieniania tej niekorzystnej rzeczywistości.