Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rada Rodziców kupowała prezenty dla kontrolerów
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:36
~ napisał(a):
~Ja napisał(a):
~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!

Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.

nic takiego nie ma, kiedyś na forum pedagogicznym znalazłem iż to grono pedagogiczne może pozbawić dyrektora kworum na swoich zebraniach i to jest podstawą odwołania (nie może realizować zadań)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:53
~ja napisał(a):
~ napisał(a):
~Ja napisał(a):
~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!

Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.

nic takiego nie ma, kiedyś na forum pedagogicznym znalazłem iż to grono pedagogiczne może pozbawić dyrektora kworum na swoich zebraniach i to jest podstawą odwołania (nie może realizować zadań)
To Grono Pedagogiczne zostało wystraszone likwidacja tej szkoły przez poprzedniego Staroste.I do niczego mieszac się nie będą.
~kazek niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:08
~ napisał(a): Porządna wiązanka kwiatów kosztuje średnio120 zł a tu tyle szumu o ceramiczną skorupę za 111zł .Ludzie ogarnijcie się ,większych problemów nie macie.

Realia są takie- Rada rodziców ustaliła MIĘSIĘCZNĄ kwotę pomocy stypendialnej w wysokości "połowy porządnej wiązanki kwiatów", czyli 70zł miesięcznie otrzymywali nieliczni uczniowie -pojedyncze osoby, a i to nie zawsze. Przez pryzmat tej kwoty należy patrzeć na wydatki takiej RR-
~kazek niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:26
~ napisał(a):
~ja napisał(a): więcej u źródła
http://bobrzanie.pl/2016/11/23/klamalismy-rano-noca-i-wieczorem/

Ładnie, 70zł to miesięczne stypendium jakie otrzymywało tylko dwóch uczniów szkoły, a równocześnie za filmik reklamowy 2000zł zainkasował "znany portal internetowy" czy >2800zł za "reklamę prasową". Kto przytulił te pieniądze?
~Artur niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:27
~kazek napisał(a):
~ napisał(a): Porządna wiązanka kwiatów kosztuje średnio120 zł a tu tyle szumu o ceramiczną skorupę za 111zł .Ludzie ogarnijcie się ,większych problemów nie macie.

Realia są takie- Rada rodziców ustaliła MIĘSIĘCZNĄ kwotę pomocy stypendialnej w wysokości "połowy porządnej wiązanki kwiatów", czyli 70zł miesięcznie otrzymywali nieliczni uczniowie -pojedyncze osoby, a i to nie zawsze. Przez pryzmat tej kwoty należy patrzeć na wydatki takiej RR-

Realia są takie- w 2015/2016 szkolnym Rada Rodziców na jak to nazywasz pomoc stypendialną przeznaczyła 0,00 zł nie dostał nikt.
Dla dopisania dostało nagrodę dwoje uczniów po 100 zł ,księgowane w sierpniu 2016r.(niechronologicznie) tak dla informacji jest zapis również ,,Miód pitny na podarunek-66 zł(Niechronologicznie)
~Jerzy niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:38
:-) :-) :-),66zl,to nie milion,ktory znik w ceramice,a odpowiedzialny z to koles piastuje natepne stanowisko,bo co robic szum z malych rzeczy hmmmm66 zlotych??fortuna
~Jerzy niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:39
:-) :-) :-),66zl,to nie milion,ktory znik w ceramice,a odpowiedzialny z to koles piastuje natepne stanowisko,bo co robic szum z malych rzeczy hmmmm66 zlotych??fortuna
~Anna niezalogowany
24 listopada 2016r. o 9:41
Jak to mowia,jak krasc to miloiony,albo najgorzej jest ukrasc pierwszy milion :-) :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.