~ napisał(a):~Ja napisał(a):To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!
Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
~ja napisał(a):To Grono Pedagogiczne zostało wystraszone likwidacja tej szkoły przez poprzedniego Staroste.I do niczego mieszac się nie będą.~ napisał(a):~Ja napisał(a):To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!
Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
nic takiego nie ma, kiedyś na forum pedagogicznym znalazłem iż to grono pedagogiczne może pozbawić dyrektora kworum na swoich zebraniach i to jest podstawą odwołania (nie może realizować zadań)
~ napisał(a): Porządna wiązanka kwiatów kosztuje średnio120 zł a tu tyle szumu o ceramiczną skorupę za 111zł .Ludzie ogarnijcie się ,większych problemów nie macie.
~ napisał(a):~ja napisał(a): więcej u źródła
http://bobrzanie.pl/2016/11/23/klamalismy-rano-noca-i-wieczorem/
Ładnie, 70zł to miesięczne stypendium jakie otrzymywało tylko dwóch uczniów szkoły, a równocześnie za filmik reklamowy 2000zł zainkasował "znany portal internetowy" czy >2800zł za "reklamę prasową". Kto przytulił te pieniądze?
~kazek napisał(a):~ napisał(a): Porządna wiązanka kwiatów kosztuje średnio120 zł a tu tyle szumu o ceramiczną skorupę za 111zł .Ludzie ogarnijcie się ,większych problemów nie macie.
Realia są takie- Rada rodziców ustaliła MIĘSIĘCZNĄ kwotę pomocy stypendialnej w wysokości "połowy porządnej wiązanki kwiatów", czyli 70zł miesięcznie otrzymywali nieliczni uczniowie -pojedyncze osoby, a i to nie zawsze. Przez pryzmat tej kwoty należy patrzeć na wydatki takiej RR-