Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rada Rodziców kupowała prezenty dla kontrolerów
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 20:39
~ napisał(a): Szanowni Państwo, w tym momencie wstydzę się za Polaków, którzy w nieskończoność potrafią roztrząsać prezent. Trafnie o nas Polakach mówią za granicą, że najgorzej jest pracować u Polaka i z Polakami. Odnoszę wrażenie, że nie chodzi o złapanie króliczka, ale gonienie go. Cóż takiego zrobił dyrektor ? Zachował kulturę i szacunek do drugiego człowieka, czego Państwu też życzę.

Panie dyrektorze... pan juz daj spokój... Pan już wyjdz z tego gabinetu i nie błaźnij się pan.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 21:40
~ja napisał(a): Czyli rodzice- za pieniądze rodziców -sobie kupili ceramikę.I wręczyli sobie .,,trafiły one do rodziców, którzy kończyli pracę w Radzie Rodziców". Coś to pokrętne. W jakim świetle stawia Rady Rodziców które działają społecznie.

Jest jeszcze gorzej- w świetle "drugiej wersji"wyjaśnień okłamywanego Starostwa, rodzice z RR mieliby otrzymać zdublowane prezenty, gdyż przed kontrolą RIO zakupiono prezenty dla rodziców. więcej u źródła
http://bobrzanie.pl/2016/11/23/klamalismy-rano-noca-i-wieczorem/
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 21:58
~ja napisał(a): Czyli rodzice- za pieniądze rodziców -sobie kupili ceramikę.I wręczyli sobie .,,trafiły one do rodziców, którzy kończyli pracę w Radzie Rodziców". Coś to pokrętne. W jakim świetle stawia Rady Rodziców które działają społecznie.

Jest jeszcze gorzej- w świetle "drugiej wersji"wyjaśnień okłamywanego Starostwa, rodzice z RR mieliby otrzymać zdublowane prezenty, gdyż przed kontrolą RIO zakupiono prezenty dla rodziców. więcej u źródła
http://bobrzanie.pl/2016/11/23/klamalismy-rano-noca-i-wieczorem/
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 7:49
Co jeszcze musi "wywinąć" pełniący obowiązki dyrektora tej szkoły, by starostwo doszło do wniosku, że naprawde nie warto ginąć za tego dorobkiewicza i lizusa.
Proponuję by Redakcja dokończyła temat i sprawdziła ile dziś jest pieniędzy z RR ze zbiórki tegorocznej. Może być ciekawie.
Tłumaczenia p.o. dyrektora, że musiał zapłacić za zobowiązania zaciągnięte przez poprzednią Radę Rodziców zakrawają na bezczelność.
~Ojciec ucznia niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:21
Co za Patologia,sie szerzy w tej boleslawieckiej oświacie.Jeden Koles ukrywa przestępstwa drugiego Kolesia.Tylko dlatego ,ze rzadzi PO.Zdjac ten temat,bo nie da się tego sluchac.W zadnej szkole dyrektor nie ma prawa wchodzić w kompetencje RR.
~Ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:23
~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!

Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
~Ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:26
A ty myślisz że ten nagły materiał iż szkoły dostaną 5 mln.To niby z czego.To tylko PR.Aby zamydlić obraz 1mln i prezentów.
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 8:28
~Ja napisał(a):
~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!

Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.
To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.