~ napisał(a): Szanowni Państwo, w tym momencie wstydzę się za Polaków, którzy w nieskończoność potrafią roztrząsać prezent. Trafnie o nas Polakach mówią za granicą, że najgorzej jest pracować u Polaka i z Polakami. Odnoszę wrażenie, że nie chodzi o złapanie króliczka, ale gonienie go. Cóż takiego zrobił dyrektor ? Zachował kulturę i szacunek do drugiego człowieka, czego Państwu też życzę.
~ja napisał(a): Czyli rodzice- za pieniądze rodziców -sobie kupili ceramikę.I wręczyli sobie .,,trafiły one do rodziców, którzy kończyli pracę w Radzie Rodziców". Coś to pokrętne. W jakim świetle stawia Rady Rodziców które działają społecznie.
~ja napisał(a): Czyli rodzice- za pieniądze rodziców -sobie kupili ceramikę.I wręczyli sobie .,,trafiły one do rodziców, którzy kończyli pracę w Radzie Rodziców". Coś to pokrętne. W jakim świetle stawia Rady Rodziców które działają społecznie.
~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!
~Ja napisał(a):To wlasnie w Kompetencjach RR jest zlozenie wniosku o odwołanie dyrektora szkoły.Tylko rodzice nie chcą szkodzić własnym dzieciom.~misiu napisał(a): Jak myślicie czy pan dyrektor poda się do dymisji? Bo ja tego jestem pewna bo za dużo niejasności w tej szkole!
Chyba żartujesz , to ich przywódca po aferach taśmowych twierdził iż pozostaną na stanowiskach w celu wyjaśnienia sprawy.
To są POmazańcy, oni tylko stawiają normy moralne INNYM.