Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
12337,50 zł - tyle ma zarobić nowy starosta
~Mam gest niezalogowany
22 listopada 2016r. o 13:38
Proponuję nadwyżkę oddać "nowemu" członkowi etatowemu z SLD - nowemu koalicjantowi radnych prezydenckich :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Miriam niezalogowany
22 listopada 2016r. o 13:50
Taką oszczędnością to tylko się chwalić.
~? ! ? niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:00
Najpierw należało by wyjaśnić mieszkańcom aferę ceramiczną i wstrzymać jakąkolwiek pensję !
~AAA niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:41
Bardzo ważna funkcja aż dwa razy dodatek funkcyjny brawo ty
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:51
Tyle wynosi moja emerytura brutto za 8 miesięcy ( nie roczna tylko 8 miesięczna) bo roczna nie przekracza 20 tysięcy brutto oczywiscie po 40 latach pracy. Ależ musimy mieć różne żołądki i jeszcze różniejsze wydatki żeby przeżyć miesiąc :/ :/ :/ :/
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 15:15
~Mam gest napisał(a): Proponuję nadwyżkę oddać "nowemu" członkowi etatowemu z SLD - nowemu koalicjantowi radnych prezydenckich :)

Ale jak się on się, ten członek, teraz pięknie modli i teraz to on jest katolik i przewodniczący SLD, ot i co Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek.
A i tysiączki PLN co miesiąc lecą na konto.
~Ceramik niezalogowany
22 listopada 2016r. o 16:16
Bardzo ładna ceramika w rączkach. Pewnie droga :D
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 16:25
Dlaczego ja , po ośmiu latach pracy w markecie nie mam zadnego dodatku,ani funkcyjnego ,ani za lojalnośc? jak to jest?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.