Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Aerobik w Bolesławcu

~ niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 17:41
najwazniejsze to byc geniuszem internetu i znac sie na wypisywaniu bzdetów,to na szczęscie jest mało niebezpieczne,chociaz jakby sie uczepic,to o zniesławienie czasem mozna podac ;)))

dlaczego temat aerobiku w Bolesławcu to zawsze taki straszny dramat? Konkurencja ,czy co? Kobiet w bolcu setki ,instruktorów a nie wiem , z kilku przynajmniej ..i obojetnie kogo,kto poleca,zawsze drugi wrzeszczy,że reklama , inna sprawa,że w tematach o knajpach to samo, jeden zje,pochwali,drugi napisze,że to pewnie wlasciciel.
Zaczynam sie zastanawiac,czy Polacy to juz tacy zawistni od urodzenia,czy co? Nic nie chwalic, nikogo nie popierac,po co maja miec lepiej ,niz ja ..złota polska zasada. Przepraszam za offa,ale żal mi tych , którzy wylewaja swoje żale na forum,bo nic im sie w życiu nie udalo i nie udaje i jedyna radosc,to komus dokopac anonimowo ... achhh ,jaka (jaki) sie czlowiek czuje wtedy wazny .... normalnie WYROCZNIA boleslawiecka .
Zal mi takich małych ,żalosnych ludzikow .A dyskusje o cwiczeniach,knajpach ,cpn-ach jakby conajmniej wybierali szpital który zrobi operacje na otwartym sercu tak,żeby człowiek od razu pobiegł w maratonie .
Więcej dystansu polecam i mniej zawisci z Nowym Rokiem ...

w dzien dobry tvn polecali program Konrada Gacy ,widziałam ludzi,ktorzy schudli po 80 kg w ciagu roku .. może to zainteresuje cwiczących ;))

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 18:57
~to zależy napisał(a): mi ćwiczenia u Jolki odradziła lekarka (też jej była klientka)- miałam problemy z kręgosłupem i z kolanami - i ćwiczenia na stepach mi zaszkodziły (inne też ale stepy najbardziej)- poszły mi kolana i bolał mnie kręgosłup - dlatego odradzam ćwiczenia u Joli wszystkim, którzy mieli jakikolwiek problem z kręgosłupem czy nogami - no i kto nie lubi wariackich układów choreograficznych też się tam nie odnajdzie :) pozdrawiam

przeczytaj posta pani Leopoldyny kilka stron wyżej i nie majacz....
...poza tym niema lepszej w bc niż Jolka i tyle... na nic wasze gorzkie żale i grube tyłki...hehehe
~ niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 14:14
up :)
~M niezalogowany
1 marca 2012r. o 14:42
A jak się skontaktować z Panią Jolą? Czy ona nadal prowadzi zajecia w I LO? W jakie dni i jakie godziny? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
~ekudzio niezalogowany
1 marca 2012r. o 18:35
Szukam namiarów na Dagmarę i Olę które prowadziły zajęcia w szkole na Karola Miarki?
Jeśli ktoś coś wie to proszę o info, pzdr
~ja niezalogowany
1 marca 2012r. o 21:47
Zajecia w szkole nr 4, sa w poniedzialki i czwartki, na godzine 18. Prowadzi juz tylko Dagmara, bo Ola wyjechala na kilka miesiecy. ale numeru niestety nie posiadam :) mozna podejsc pewnie przed zajeciami i zapytac sie o to, co nas interesuje. pozdrawiam
~PINEZKA niezalogowany
5 września 2012r. o 12:51
CZY W SP 4 OD WRZEŚNIA ODBYWAJĄ SIE ZAJĘCIA?
~:) niezalogowany
5 września 2012r. o 13:17
zajęcia będą od pażdziernika :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza