Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

JORYC JERZY CZAJKOWSKI

~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 21:36
~~Stanislaw napisał(a): Wyczuwam tu jakaś nagonke konkurencji. Korzystałem z serwisu Joryc wiele razy i polecam

Żadna nagonka osobiście miałem nieprzyjemność próby współpracy ,przyjechał jakiś ala oponiarz pól dnia wybierał i segregował moje opony ciężarowe nawybierał i mieli przyjechać na drugi dzień je zabrać i zapłacić ,minął rok i ślad po nich zaginął .Więcej nie miałem z nimi kontaktu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 21:56
~~Stanislaw napisał(a): Wyczuwam tu jakaś nagonke konkurencji. Korzystałem z serwisu Joryc wiele razy i polecam

A ja wyczuwam, że firma próbuje zrzucić odpowiedzialność za nieprzyjemny i niekompetentny personel na jakąś wyimaginowaną konkurencję. Imaginuj sobie waćpannna/waćpan dalej w ten sposób a niedługo będziecie bez klientów.
Panie właścicielu, niech Pan nauczy właściwego stosunku panią z recepcji do klientów.
~Tomi niezalogowany
24 listopada 2016r. o 23:06
Z firmy Joryc jestem bardzo zadowolony. Jestem "starym klientem" :) Jeździłem na początku na ulicę Wróblewskiego (w Bertmanie) później jeździłem na ulice Staszica (z tyłu Marpolu) i teraz na ulice Plac Piastowski. Nic się nie zmieniło fachowość na wysokim poziomie :) Polecam!!!
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 23:26
Ja tam wymieniam opony i robię auto, i jakoś nigdy nie zostałem źle potraktowany,
Normalna obsługa ,Kamery wszędzie pomontowane w razie zastrzeżeń można sobie obejrzeć, Pani z obsługi jakoś nigdy mi nie dopiekła,
Polecam i mam nadzieje że się nie przejadę :)
~o niezalogowany
24 listopada 2016r. o 23:28
Panie całuśny, widać jaki jesteś na poziomie. Słoma z butów.
~wojtas niezalogowany
25 listopada 2016r. o 12:33
tez kiedys tam chcieli mi wymieniic caly kompresor klimy, dodam ze zassali resztke gazu chlodzacego, i kazali sie umowic na wymiane kompresora, zaplacilem 50 dych za rozpoznanie usterki natomiast zarobili na mnie podwojnie bo okazalo sie ze nie padl kompresor a jeden czujnik, wiec powinni dobic ten gaz , a tak to dobili moj gaz komus innemu , za pewna plata zreszta
~~:) :) :) niezalogowany
25 listopada 2016r. o 17:13
Polecam bo jeździć do jorycow lubię,2xw roku ma opony:) nie narzekam ,wytlumaczą jak należy, Myślę że dużą zaletą jest mieć pozytywne nastawienie,jeśli ktoś ma w głowie zakorzenione że będzie źle to gdzie nie pójdzie rozsiewa negatywne emocje . Pozdrawiam zespół joryc ,nie dajcie się
29
Bernard
25 listopada 2016r. o 19:08
Korzystam chyba od kilkunastu lat. Bez zarzutu. Jorycom pewnie też może zdarzyć się słabszy dzień. Ale jak dla mnie pełna profeska, do tego porada, elastyczność i sprawność.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza