~~Stanislaw napisał(a): Wyczuwam tu jakaś nagonke konkurencji. Korzystałem z serwisu Joryc wiele razy i polecam
Żadna nagonka osobiście miałem nieprzyjemność próby współpracy ,przyjechał jakiś ala oponiarz pól dnia wybierał i segregował moje opony ciężarowe nawybierał i mieli przyjechać na drugi dzień je zabrać i zapłacić ,minął rok i ślad po nich zaginął .Więcej nie miałem z nimi kontaktu.
~~Stanislaw napisał(a): Wyczuwam tu jakaś nagonke konkurencji. Korzystałem z serwisu Joryc wiele razy i polecam
A ja wyczuwam, że firma próbuje zrzucić odpowiedzialność za nieprzyjemny i niekompetentny personel na jakąś wyimaginowaną konkurencję. Imaginuj sobie waćpannna/waćpan dalej w ten sposób a niedługo będziecie bez klientów.
Panie właścicielu, niech Pan nauczy właściwego stosunku panią z recepcji do klientów.
Z firmy Joryc jestem bardzo zadowolony. Jestem "starym klientem" :) Jeździłem na początku na ulicę Wróblewskiego (w Bertmanie) później jeździłem na ulice Staszica (z tyłu Marpolu) i teraz na ulice Plac Piastowski. Nic się nie zmieniło fachowość na wysokim poziomie :) Polecam!!!
Ja tam wymieniam opony i robię auto, i jakoś nigdy nie zostałem źle potraktowany,
Normalna obsługa ,Kamery wszędzie pomontowane w razie zastrzeżeń można sobie obejrzeć, Pani z obsługi jakoś nigdy mi nie dopiekła,
Polecam i mam nadzieje że się nie przejadę :)
tez kiedys tam chcieli mi wymieniic caly kompresor klimy, dodam ze zassali resztke gazu chlodzacego, i kazali sie umowic na wymiane kompresora, zaplacilem 50 dych za rozpoznanie usterki natomiast zarobili na mnie podwojnie bo okazalo sie ze nie padl kompresor a jeden czujnik, wiec powinni dobic ten gaz , a tak to dobili moj gaz komus innemu , za pewna plata zreszta
~~:) :) :) niezalogowany 25 listopada 2016r. o 17:13
Polecam bo jeździć do jorycow lubię,2xw roku ma opony:) nie narzekam ,wytlumaczą jak należy, Myślę że dużą zaletą jest mieć pozytywne nastawienie,jeśli ktoś ma w głowie zakorzenione że będzie źle to gdzie nie pójdzie rozsiewa negatywne emocje . Pozdrawiam zespół joryc ,nie dajcie się
Korzystam chyba od kilkunastu lat. Bez zarzutu. Jorycom pewnie też może zdarzyć się słabszy dzień. Ale jak dla mnie pełna profeska, do tego porada, elastyczność i sprawność.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.