~oLO napisał(a): Brałem u Joryca nowe opony i cena i usługa jest ok . Piszą że na internecie taniej ,ale trzeba jeszcze doliczyć założenie i wyważenie a wtedy ceny są zbliżone lub takie same.
~ napisał(a):~oLO napisał(a): Brałem u Joryca nowe opony i cena i usługa jest ok . Piszą że na internecie taniej ,ale trzeba jeszcze doliczyć założenie i wyważenie a wtedy ceny są zbliżone lub takie same.
Pracownicy Joryca próbują sprowadzić sprawę do absurdu twierdząc, że to konkurencja jest przyczyną rozpoczęcia tej dyskusji.
A tu jasno i wyraźnie jest napisane, że kobieta z recepcji w Jorycu zachowuje się nieodpowiednio wobec klientów. Nie wiem czym jest to spowodowane i nie interesuje mnie to - to sprawa właściciela.
Ale jeśli do nich nie dociera, że zamiast zamieścić przeprosiny wobec klientów by nie tracić kolejnych to nadal próbują przekonać, że klient jest głupi.
To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.
~ napisał(a):~oLO napisał(a): Brałem u Joryca nowe opony i cena i usługa jest ok . Piszą że na internecie taniej ,ale trzeba jeszcze doliczyć założenie i wyważenie a wtedy ceny są zbliżone lub takie same.
Pracownicy Joryca próbują sprowadzić sprawę do absurdu twierdząc, że to konkurencja jest przyczyną rozpoczęcia tej dyskusji.
A tu jasno i wyraźnie jest napisane, że kobieta z recepcji w Jorycu zachowuje się nieodpowiednio wobec klientów. Nie wiem czym jest to spowodowane i nie interesuje mnie to - to sprawa właściciela.
Ale jeśli do nich nie dociera, że zamiast zamieścić przeprosiny wobec klientów by nie tracić kolejnych to nadal próbują przekonać, że klient jest głupi.
To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.
~~Ja napisał(a): Panie kluczyk ,ma Pan wyraźnie problem, nie może Pan znieść pozytywnego nastawienia. Myślę że nie tylko ,TU' ma pan problem.Proszę zacząć pić, albo przestać. Ja firmę polecam i myślę że nie tylko jawy polacy jak zaczynacie rozmawiać to piszecie że ktoś ma problem?nie to ty masz problem bo bronisz czegoś o czym nie masz pojęcia :P ja mam bardzo pozytywne nastawienie do życia i ludzi :P nie trawię głupoty i kłamstwa :P i nigdzie nie wyraziłem opini o firmie :P próbujesz manipulować moim postem :P ukierunkować?tak jak napisałem wyżej że kobieta kłamie, a ty jesteś głupi i tyle.
~~Polak napisał(a): Ja Polak twierdze że do firmy i osób pracujacych w Joryc nie mam zastrzezeń,zwrócić należy uwagę że w Bolesławcu istnieją nie mniej niż 10lat wiec licząc ze raz na 0,5 roku trafia im sie jakiś niezadowolony ze wszystkiego k... To współczuje pani która ma z nim do czynienia gdyż po 10latach ma około 20k... Których musi grzecznie obsłużyć . Praca z ludźmi to nie szkółka niedzielna ,wiem to bo mam z ludźmi do czynienia,i nikt mi nie powie że to nie prawda. Pozdrawiam was pracownicy obsługi klienta we wszystkich firmach ,którzy musicie udawać ze hamstwo was nie rusza.