~ napisał(a):~ napisał(a):Proszę się nie łudzić i nie podlizywać przewodniczącej ona wie co ma robić~xx napisał(a): Morze słynąca z hojności przewodniczaca rady zasponsoruje wychodek dla mieszkanców gminy
Ja uważm że lepiej by było gdyby Pani Szelechowicz w kilku sprawach powiedziała Relichowi WETO ,teraz my bierzemy sprawy mieszkańców w nasze ręce.Wierzę że stać tą Panią na niezależność ,wystarczy kilka głosów sprzeciwu i skończy się bezgraniczne panowanie burmistrza.
~ napisał(a):~xxx napisał(a): NIE WIEM CZY DOBRZE ZROZUMIAŁEM, TEN ZIELONY TÓJKĄT GDZIE STAWAŁA KARUZELA MIĘDZY ULICAMI BOLSŁAWIECKA-1-GO MAJA-KLASZTORNA ZOSTAŁ SPRZEDANY? KOMU?
Proszę przeanalizować oświadczenia majątkowe , kierownictwa Ratusza i dojdziesz po numerach działek kto i za ile i co kupił. Zapewniam ,że warto.
A cha proponuje mieć obok lustro. Zobaczysz jak potrafisz szeroko otworzyć oczy.
Przy okazji zobaczysz jakie są zarobki i z jakich źródeł.
~ napisał(a):~ napisał(a):~xxx napisał(a): NIE WIEM CZY DOBRZE ZROZUMIAŁEM, TEN ZIELONY TÓJKĄT GDZIE STAWAŁA KARUZELA MIĘDZY ULICAMI BOLSŁAWIECKA-1-GO MAJA-KLASZTORNA ZOSTAŁ SPRZEDANY? KOMU?
Proszę przeanalizować oświadczenia majątkowe , kierownictwa Ratusza i dojdziesz po numerach działek kto i za ile i co kupił. Zapewniam ,że warto.
A cha proponuje mieć obok lustro. Zobaczysz jak potrafisz szeroko otworzyć oczy.
Przy okazji zobaczysz jakie są zarobki i z jakich źródeł.
Podpowiadam, że ciekawe są oświadczenia za 2013 rok. Ale nie tylko.
~ napisał(a): Pamiętam, jak budowę kanalizacji w naszej gminie nazywano skokiem cywilizacyjnym, czy jakoś tak.
Czyli połowa gminy poza cywilizacją.