Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 19:39
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~xx napisał(a): Morze słynąca z hojności przewodniczaca rady zasponsoruje wychodek dla mieszkanców gminy

Ja uważm że lepiej by było gdyby Pani Szelechowicz w kilku sprawach powiedziała Relichowi WETO ,teraz my bierzemy sprawy mieszkańców w nasze ręce.Wierzę że stać tą Panią na niezależność ,wystarczy kilka głosów sprzeciwu i skończy się bezgraniczne panowanie burmistrza.
Proszę się nie łudzić i nie podlizywać przewodniczącej ona wie co ma robić

To nie jest podlizywanie tylko refleksja,cofnij się o 10 lat do tyłu to się dowiesz jakim sposobem Relich dorwał się do rządzenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 20:02
~ napisał(a):
~xxx napisał(a): NIE WIEM CZY DOBRZE ZROZUMIAŁEM, TEN ZIELONY TÓJKĄT GDZIE STAWAŁA KARUZELA MIĘDZY ULICAMI BOLSŁAWIECKA-1-GO MAJA-KLASZTORNA ZOSTAŁ SPRZEDANY? KOMU?

Proszę przeanalizować oświadczenia majątkowe , kierownictwa Ratusza i dojdziesz po numerach działek kto i za ile i co kupił. Zapewniam ,że warto.
A cha proponuje mieć obok lustro. Zobaczysz jak potrafisz szeroko otworzyć oczy.

Przy okazji zobaczysz jakie są zarobki i z jakich źródeł.

Podpowiadam, że ciekawe są oświadczenia za 2013 rok. Ale nie tylko.
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 20:42
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~xxx napisał(a): NIE WIEM CZY DOBRZE ZROZUMIAŁEM, TEN ZIELONY TÓJKĄT GDZIE STAWAŁA KARUZELA MIĘDZY ULICAMI BOLSŁAWIECKA-1-GO MAJA-KLASZTORNA ZOSTAŁ SPRZEDANY? KOMU?

Proszę przeanalizować oświadczenia majątkowe , kierownictwa Ratusza i dojdziesz po numerach działek kto i za ile i co kupił. Zapewniam ,że warto.
A cha proponuje mieć obok lustro. Zobaczysz jak potrafisz szeroko otworzyć oczy.

Przy okazji zobaczysz jakie są zarobki i z jakich źródeł.

Podpowiadam, że ciekawe są oświadczenia za 2013 rok. Ale nie tylko.

Nie bądź taki tajemniczy napisz że chodzi Ci o oświadczenie majątkowe obecnego zastępcy burmistrza , z 2013 roku.
~~Luk niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 21:28
Jestem mieszkańcem N-c od urodzenia. To była jest i będzie dziura, nie przez mieszkańców bo są ok, przez rządzących, bo od wielu lat tylko tą miejscowość niszczą. Ale to jest normalne patrząc na ten chory kraj. Tak jest wszędzie. Zrobili kanalizację w kilku wioskach i to nie do końca, bo np. połowa Gosciszowa dalej splukuje gów.. do rzeki a szczyca się tym jak by wybudowali lotnisko. Jest 21 wiek to jest dawno standard. To jest żałosne.
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 21:36
Pamiętam, jak budowę kanalizacji w naszej gminie nazywano skokiem cywilizacyjnym, czy jakoś tak.
Czyli połowa gminy poza cywilizacją.
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 21:46
~ napisał(a): Pamiętam, jak budowę kanalizacji w naszej gminie nazywano skokiem cywilizacyjnym, czy jakoś tak.
Czyli połowa gminy poza cywilizacją.

O jakiej połowie piszecie brak kanalizacji jest w Wykrotach ,Zagajniku ,Czernej,połowie Gościszowa ,połowa Zebrzydowej ,Kierżno ,Nowa Wieś,Godzieszów.Bieniec.Kol Dzięcioł.,teraz wyraźnie widać ostatnie 10 lat rządów Relicha.
~ niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 22:00
Na budowę garnka-dzbanka-flakonu przeznaczono z budżetu 200 tysięcy. W kolejnym roku w budżecie na całe Wykroty też będzie 200 tysięcy.
Chyba coś nie halo?!?
~Aktualizacjia niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 22:23
http://www.ve-to.pl/aktualnosci/wykroty-ulica-stawowa/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza