~~ napisał(a): Szczerbień nic nie przekształcił potrafił tylko brać kredyty ,zawiązywać spółki z prywatnymi osobami na niekorzystnych warunkach oraz leasingi(Termoel) umarzać podatki tym którzy je spokojnie mogli płacić , a jak inne gminy budowały kanalizacje ,oświetlenie i chodniki to nie robił nic. Najgorzej jak nauczyciel próbuje robić coś do czego nie ma żadnego przygotowania. W końcu zaczynamy doganiać inne gminy a za ciepło płacimy o połowę mniej.
~ napisał(a): Mówcie co chcecie, przejeżdżałem ostatnio przez Nowogrodziec, kamienice odmalowane, nowy ośrodek zdrowia, lub coś podobnego (nie zdążyłem przeczytać), nowe chodniki, myjnia, elektrownia, drogi super , no i przepiękna choinka. Widać że miasto zaczyna żyć, brawo włodarze.
~ napisał(a): Mówcie co chcecie, przejeżdżałem ostatnio przez Nowogrodziec, kamienice odmalowane, nowy ośrodek zdrowia, lub coś podobnego (nie zdążyłem przeczytać), nowe chodniki, myjnia, elektrownia, drogi super , no i przepiękna choinka. Widać że miasto zaczyna żyć, brawo włodarze.