Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 6:35
Mówcie co chcecie, przejeżdżałem ostatnio przez Nowogrodziec, kamienice odmalowane, nowy ośrodek zdrowia, lub coś podobnego (nie zdążyłem przeczytać), nowe chodniki, myjnia, elektrownia, drogi super , no i przepiękna choinka. Widać że miasto zaczyna żyć, brawo włodarze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 7:03
Szczerbień nic nie przekształcił potrafił tylko brać kredyty ,zawiązywać spółki z prywatnymi osobami na niekorzystnych warunkach oraz leasingi(Termoel) umarzać podatki tym którzy je spokojnie mogli płacić , a jak inne gminy budowały kanalizacje ,oświetlenie i chodniki to nie robił nic. Najgorzej jak nauczyciel próbuje robić coś do czego nie ma żadnego przygotowania. W końcu zaczynamy doganiać inne gminy a za ciepło płacimy o połowę mniej.
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 8:24
~~ napisał(a): Szczerbień nic nie przekształcił potrafił tylko brać kredyty ,zawiązywać spółki z prywatnymi osobami na niekorzystnych warunkach oraz leasingi(Termoel) umarzać podatki tym którzy je spokojnie mogli płacić , a jak inne gminy budowały kanalizacje ,oświetlenie i chodniki to nie robił nic. Najgorzej jak nauczyciel próbuje robić coś do czego nie ma żadnego przygotowania. W końcu zaczynamy doganiać inne gminy a za ciepło płacimy o połowę mniej.

LEASING został wykupiony za rządów Szczerbienia a kotłownie zostały przekazane do Gminnej Spółki zwanej ZGKM gdzie Dyrektorem był Pan Jonik,co pozwoliło na obniżenie kosztów ogrzewania.
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 8:39
~ napisał(a): Mówcie co chcecie, przejeżdżałem ostatnio przez Nowogrodziec, kamienice odmalowane, nowy ośrodek zdrowia, lub coś podobnego (nie zdążyłem przeczytać), nowe chodniki, myjnia, elektrownia, drogi super , no i przepiękna choinka. Widać że miasto zaczyna żyć, brawo włodarze.

Myjnia -własność prywatna, elektrownia również ,faktycznie postawienie choinki nie lada wyczyn.Ponadto Gmina Nowogrodziec to nie tylko miasto ,np w Wykrotach Pogotowie nie może dojechać do chorego bo ugrzęzło w błocie i wyciągali karetkę traktorem.
~XXX niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 10:44
Było tak, że za Szczerbienia i Katy płaciłem za metr sześcienny ciepłej wody w 2004 roku 138zł. (sto trzydzieści osiem) Musiałem zrezygnować z usług TERMOELU i założyć tzw. JUNKERS, rozwalając przy okazji pół kuchni i łazienkę bo mam w mieszkaniu dwa piony. Oto władza ''po złym panie gorszy nastanie''
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 11:02
~ napisał(a): Mówcie co chcecie, przejeżdżałem ostatnio przez Nowogrodziec, kamienice odmalowane, nowy ośrodek zdrowia, lub coś podobnego (nie zdążyłem przeczytać), nowe chodniki, myjnia, elektrownia, drogi super , no i przepiękna choinka. Widać że miasto zaczyna żyć, brawo włodarze.

Zniszczona Kwisa, na Chrobrego brak chodników, jedź do Wykrot - tam są drogi, aż widać, że gmina żyje.
Świecidełek, to każdy potrafi nastawiać. Nie bądź naiwny.
~~X niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 11:31
Dobrze ze przejeżdżając nie przycislo do ubikacji bo jak by musiał się w krzakach załatwić i wdepna w kupę to już tak ładnie by nie bylo
~~Jaki niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 11:34
Jadąc samochodem nie widać spadających sufitów,ciągnących dachów,popsutych dróg a choinka może i ładna tylko oby jej nie osikali jak przycisnie siedzących w parku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.