Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 17:51
~ napisał(a):
~Leszek Socha napisał(a):
~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?

Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.

Panie Lesławie mam do Pana prośbę czy mógł by Pan podać do Sądu tego anonimowego cwaniaczka który szkalując ludzi w mundurach nazywa ich ,,komuchami ''. Miernoto, pamiętaj że nie jesteś anonimowy a twoje IP jest widoczne dla użytkowników zarejestrowanych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 18:34
Ja nie wiedziałem ,że "VE-TO" budzi taki strach. Tego typu wpisy świadczą o rozwijającym się faszyzmie i chorobie psychicznej. Po co atakujesz? aby złośliwiej aby obrazić ?
Dla czego stowarzyszenie "VE-TO" ma tyle pracy ? Dla czego ludzie nie idą do Policji czy prokuratury czy w końcu do burmistrza? Bo są olewani przez te instytucje i usłyszą : 'nic się nie stało, nic takiego się nie stało , a to Pana /Pani wina., urzędnik ma rację.
"VE-TO" stara się pomagać , wysłucha i poradzi. To niech instytucje państwowe i samorządowe się "OGARNĄ"
~~Obserwator niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 20:42
Bardzo dobrze że jest Ve-to nareszcie ludzie mają się do kogo zwrócić.Pani Joanna Świder jest bardzo przyjazną dla ludzi osoba a Pan Leszek Socha już nie raz udowodnił że sprawy ludzi w potrzebie nie sa mu obojetne.Na próżno staracie sie ich przedstawic w utakim zlym świetle Oni sa znani z wrażliwości na problemy zwykłych ludzi i dla tego robicie nagonkę polityczną , która ma na celu podważenia ich autorytetu.
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 21:04
~ napisał(a):
~Leszek Socha napisał(a):
~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?

Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.

Mam do ciebie Mondraliński takie pytanko czy się orientujesz czyim synem jest pan ...... ?? zgadza się jest synem komunistycznego Milicjanta i teraz jeśli zabiorą jego ojcu emeryturę to będzie musiał płacić na ojca alimenty.
~MIESZKANIEC niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 21:31
Ojców się niestety nie wybiera ,a co innego jak się jest samemu komuchem /milicjantem oderwanym siłą od koryta. I wspomina się te czasy jak za zadenuncjowanie obywatela był szampan na święta.
~ niezalogowany
12 grudnia 2016r. o 22:56
~MIESZKANIEC napisał(a): Ojców się niestety nie wybiera ,a co innego jak się jest samemu komuchem /milicjantem oderwanym siłą od koryta. I wspomina się te czasy jak za zadenuncjowanie obywatela był szampan na święta.

A to ciekawe dzielnicowy w stopni kaprala a oficer Milicji . Myślę ,że kapral miał decydujący wpływ na losy Państwa Polskiego i Jego mieszkańców. Natomiast Oficer Milicji był prześladowany. Brawo.
Z tego co się orientuję to dzielnicowemu donoszono a nie odwrotnie taki jest porządek rzeczy.
Faktycznie podoficer MO miał "Koryto" hoho !!

Tak na marginesie .Kim trzeba być aby się ojca wyprzeć ?
~ niezalogowany
13 grudnia 2016r. o 11:43
~MIESZKANIEC napisał(a): Ojców się niestety nie wybiera ,a co innego jak się jest samemu komuchem /milicjantem oderwanym siłą od koryta. I wspomina się te czasy jak za zadenuncjowanie obywatela był szampan na święta.

Drogi mieszkańcu czyli uważasz że żeby być niedobrym człowiekiem to trzeba być komuchem ,ja znam ludzi którzy nie byli komuchami a jednak są s...ielami i parszywcami .

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
13 grudnia 2016r. o 16:20
~ napisał(a):

A to ciekawe dzielnicowy w stopni kaprala a oficer Milicji . Myślę ,że kapral miał decydujący wpływ na losy Państwa Polskiego i Jego mieszkańców. Natomiast Oficer Milicji był prześladowany. Brawo.
Z tego co się orientuję to dzielnicowemu donoszono a nie odwrotnie taki jest porządek rzeczy.
Faktycznie podoficer MO miał "Koryto" hoho !!

Tak na marginesie .Kim trzeba być aby się ojca wyprzeć ?

Marnotrawnym Synem :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza