~ napisał(a):Nie jestem człowiekiem ani starym ani młodym, lecz nigdy nie spodziewałem się, za mojego życia znajdzie się ktoś kto będzie bronił zawodu milicjanta . Milicja Obywatelska była podstawową organizacją Polskiego Państwa Komunistycznego. Każdy kto służył w tych strukturach dzisiaj nie powinien pełnić żadnej funkcji . Dlatego, że był albo komuchem albo karierowiczem. Takich ludzi chcesz chronić io działać na ich korzyść. Dzisiaj jest 13 grudnia i morZesz sobie wiele pooglądać w telewizji na temat tej organizacji. A co do seniora to nie jest moją sprawą jaką emeryturą będzie dysponował.~ napisał(a):~Leszek Socha napisał(a):YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?
Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
Panie Lesławie mam do Pana prośbę czy mógł by Pan podać do Sądu tego anonimowego cwaniaczka który szkalując ludzi w mundurach nazywa ich ,,komuchami ''. Miernoto, pamiętaj że nie jesteś anonimowy a twoje IP jest widoczne dla użytkowników zarejestrowanych.
~~e napisał(a): Jeden dobroczynca udostępnia komputer mieszkańcom, bo rzekomo nie pisze w internecie i nie wie kto, kogo opluwa, dlaczego ma nie udostępniać WC, skoro woda i ścieki są drogie
~ napisał(a):~ napisał(a):Nie jestem człowiekiem ani starym ani młodym, lecz nigdy nie spodziewałem się, za mojego życia znajdzie się ktoś kto będzie bronił zawodu milicjanta . Milicja Obywatelska była podstawową organizacją Polskiego Państwa Komunistycznego. Każdy kto służył w tych strukturach dzisiaj nie powinien pełnić żadnej funkcji . Dlatego, że był albo komuchem albo karierowiczem. Takich ludzi chcesz chronić io działać na ich korzyść. Dzisiaj jest 13 grudnia i morZesz sobie wiele pooglądać w telewizji na temat tej organizacji. A co do seniora to nie jest moją sprawą jaką emeryturą będzie dysponował.~ napisał(a):~Leszek Socha napisał(a):YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?
Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
Panie Lesławie mam do Pana prośbę czy mógł by Pan podać do Sądu tego anonimowego cwaniaczka który szkalując ludzi w mundurach nazywa ich ,,komuchami ''. Miernoto, pamiętaj że nie jesteś anonimowy a twoje IP jest widoczne dla użytkowników zarejestrowanych.
~ napisał(a):Zastanów się kto tutaj jest chory. Dzisiaj Policjant boi się urzyć jakiejkolwiek broni, którą dysponuje , gdyż może stracić pracę za nadużycia, A milicjant korzystał ze wszystkich dostępnych sobie środków w przekonaniu, że był bezkarny.~ napisał(a):~ napisał(a):Nie jestem człowiekiem ani starym ani młodym, lecz nigdy nie spodziewałem się, za mojego życia znajdzie się ktoś kto będzie bronił zawodu milicjanta . Milicja Obywatelska była podstawową organizacją Polskiego Państwa Komunistycznego. Każdy kto służył w tych strukturach dzisiaj nie powinien pełnić żadnej funkcji . Dlatego, że był albo komuchem albo karierowiczem. Takich ludzi chcesz chronić io działać na ich korzyść. Dzisiaj jest 13 grudnia i morZesz sobie wiele pooglądać w telewizji na temat tej organizacji. A co do seniora to nie jest moją sprawą jaką emeryturą będzie dysponował.~ napisał(a):~Leszek Socha napisał(a):YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?
Chory człowieku o czym ty bazgrolisz napisz czym się różni Milicja od Policji jedni i drudzy tacy sami .
~ napisał(a):~ napisał(a):Zastanów się kto tutaj jest chory. Dzisiaj Policjant boi się urzyć jakiejkolwiek broni, którą dysponuje , gdyż może stracić pracę za nadużycia, A milicjant korzystał ze wszystkich dostępnych sobie środków w przekonaniu, że był bezkarny.~ napisał(a):~ napisał(a):Nie jestem człowiekiem ani starym ani młodym, lecz nigdy nie spodziewałem się, za mojego życia znajdzie się ktoś kto będzie bronił zawodu milicjanta . Milicja Obywatelska była podstawową organizacją Polskiego Państwa Komunistycznego. Każdy kto służył w tych strukturach dzisiaj nie powinien pełnić żadnej funkcji . Dlatego, że był albo komuchem albo karierowiczem. Takich ludzi chcesz chronić io działać na ich korzyść. Dzisiaj jest 13 grudnia i morZesz sobie wiele pooglądać w telewizji na temat tej organizacji. A co do seniora to nie jest moją sprawą jaką emeryturą będzie dysponował.~ napisał(a):~Leszek Socha napisał(a):YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?
Chory człowieku o czym ty bazgrolisz napisz czym się różni Milicja od Policji jedni i drudzy tacy sami .
~do zakamuflowanego CCC napisał(a):~~e napisał(a): Jeden dobroczynca udostępnia komputer mieszkańcom, bo rzekomo nie pisze w internecie i nie wie kto, kogo opluwa, dlaczego ma nie udostępniać WC, skoro woda i ścieki są drogie
Jeśli jesteś taki odważny to napisz kto to ??