~obserwator napisał(a): Gdybyście coś sobą reprezentowali,i mieli coś sensownego do powiedzenia to zostalibyście radnymi,a skoro nie zostaliście wybrani to zostawcie swoje infantylne postulaty sobie a rządzenie gminą mądrzejszym.
Ps. Z toalety możecie skorzystać na parterze Urzędu Gminy jest zawsze otwarta, w restauracji Smakonomia albo w cukierni ,o czym inteligentni ludzie oczywiście wiedzą.
~obserwator napisał(a): Gdybyście coś sobą reprezentowali,i mieli coś sensownego do powiedzenia to zostalibyście radnymi,a skoro nie zostaliście wybrani to zostawcie swoje infantylne postulaty sobie a rządzenie gminą mądrzejszym."Obserwatorze" Beszczelnością , butą i chamstwem jest obrażanie ludzi już kiedyś był taki jeden co promował jedną rasę a innych nazywał podludżmi to bardzo smtne że piszesz w ten sposób inteligentni wiedzą gdzie się załatwić a inni s r a j ą po krzakach a neutralni wdeptują w walające się g ó w n o !! Wydaleś zaproszenie do korzystania z toalet przedsiębiorców czy zapłacisz za nich rachunek za wodę i ścieki kupisz środki zystości????? Dostałeś od nih pozwolenie na zapraszanie s r a j a c y ch do lokalu?
Ps. Z toalety możecie skorzystać na parterze Urzędu Gminy jest zawsze otwarta, w restauracji Smakonomia albo w cukierni ,o czym inteligentni ludzie oczywiście wiedzą.
~xx napisał(a): Ciekawi mnie jak zareaguje właściciel smakonomi jak ustawi się u niego kolejka do ubikacji ;)
~obserwator napisał(a): Gdybyście coś sobą reprezentowali,i mieli coś sensownego do powiedzenia to zostalibyście radnymi,a skoro nie zostaliście wybrani to zostawcie swoje infantylne postulaty sobie a rządzenie gminą mądrzejszym.Ale strzeliłeś samobója :P To co napisałeś nie jest ani inteligentne a z mądrością nie ma nic wspólnego :P W S T Y D Z się :P
~obserwator napisał(a): Gdybyście coś sobą reprezentowali,i mieli coś sensownego do powiedzenia to zostalibyście radnymi,a skoro nie zostaliście wybrani to zostawcie swoje infantylne postulaty sobie a rządzenie gminą mądrzejszym.Posiadam wykształcenie i mam pochodzenie inteligenckie i niestety nie mam takiej odwagi aby wejść do lokalu i załatwić swoje potrzeby fizjologiczne bo mam świadomość tego ile przedsiębiorcy płac.ą w gminie za wodę i ścieki.
~obserwator napisał(a): Gdybyście coś sobą reprezentowali,i mieli coś sensownego do powiedzenia to zostalibyście radnymi,a skoro nie zostaliście wybrani to zostawcie swoje infantylne postulaty sobie a rządzenie gminą mądrzejszym.