Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 6:48
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Leszek Socha napisał(a):
~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?

Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
YWeź się Pan ogarnij, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Jakiej funkcji. Wiceprezesa kilkuosobowego stowarzyszenia. Większość członków tej organizacji próbowało zdobyć jakiś mandat społeczny, lecz wszyscy przegrali z kretesem. Teraz założyliście sobie jakieś stowarzyszenie i myślicie, że jesteście nie wiadomo kim. Jesteście zwykłym przyszłym komitetem wyborczym, czyli politycznym a nie społecznym. Ale nikt nie broni się bawić. A co do kariery zawodowej, to jak najbardziej jestem za tym, aby wszyscy, którzy pełnili funkcje mundurowych w poprzednim ustroju powinni przejść na najniższą emeryturę krajową, powinni mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji społecznej oraz mieć zakaz publicznego wypowiadania się. Dlatego, że są zwykłymi komuchami.

Panie Lesławie mam do Pana prośbę czy mógł by Pan podać do Sądu tego anonimowego cwaniaczka który szkalując ludzi w mundurach nazywa ich ,,komuchami ''. Miernoto, pamiętaj że nie jesteś anonimowy a twoje IP jest widoczne dla użytkowników zarejestrowanych.
Nie jestem człowiekiem ani starym ani młodym, lecz nigdy nie spodziewałem się, za mojego życia znajdzie się ktoś kto będzie bronił zawodu milicjanta . Milicja Obywatelska była podstawową organizacją Polskiego Państwa Komunistycznego. Każdy kto służył w tych strukturach dzisiaj nie powinien pełnić żadnej funkcji . Dlatego, że był albo komuchem albo karierowiczem. Takich ludzi chcesz chronić io działać na ich korzyść. Dzisiaj jest 13 grudnia i morZesz sobie wiele pooglądać w telewizji na temat tej organizacji. A co do seniora to nie jest moją sprawą jaką emeryturą będzie dysponował.

Chory człowieku o czym ty bazgrolisz napisz czym się różni Milicja od Policji jedni i drudzy tacy sami .
Zastanów się kto tutaj jest chory. Dzisiaj Policjant boi się urzyć jakiejkolwiek broni, którą dysponuje , gdyż może stracić pracę za nadużycia, A milicjant korzystał ze wszystkich dostępnych sobie środków w przekonaniu, że był bezkarny.

Jakoś wcześniej nie słyszałem tak często jak teraz że Policjant postrzelił nastolatka ,policjant zastrzelł uciekającego kierowcę,natomiast Milicjanci lali pałami ile wejdzie ale dupa nie szklanka i nie pęknie.Sam doświadczyłem to na własnej skórze ,ale przeżyłem.Zapomniałem dodać że teraz policjanci tną konfeti na powitanie Wice Ministra Spraw Wewnętrznych.

Nie słyszałeś? To poczytaj o najmłodszej osobie zabitej podczas stanu wojennego przez pijanego milicjanta, który strzelał z okna swojego domu.

Rzadko się odzywam na forum, ale jak widzę takie brednie to muszę interweniować
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ObywatelRP niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 9:24
Wiele osób piszących na forum pamięta czym była Milicja, dla kogo pracowali i to tylko potwierdza, że Ve-to to niezła klika, każdy z nich ma na sumieniu. Weźmy takiego skarbnika Wojciechowskiego. Stary ormowiec czyli konfident Milicji , tak samo zresztą jak jego żona, była dyrektorka szkoły w Nowej Wsi. Odznakę ORMO nosił w klapie jak Wałęsa Matkę Boską, to też pamiętamy. Czym było ORMO ( Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej) starszym nie muszę tłumaczyć a młodsi znajdą w necie, ale telefon w domu mieli. Wojciechowscy i sołtys. Coś za coś i tak całe życie. Skończyło się ORMO to teraz VE-TO. Napiszę wyraźnie żeby wszyscy zrozumieli
Wojciechowski Milicja Konfident Ve-to, takim jesteście stowarzyszeniem.
11100
#Blackjack nieaktywny
14 grudnia 2016r. o 9:59
Zaraz, zaraz, chcesz powiedzieć, że w weto są osoby z ormo? :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 10:15
Przestańcie pieprzyć i rozwalać temat. Jak chcecie coś zarzucić członkom VE-TO to powiedzcie im to w oczy. Bohaterem w internecie potrafi być każdy, nawet os..ny ze strachu szczurek.

http://www.ve-to.pl/dolacz-do-nas/
~Obywatel III RP niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 12:44
~~ObywatelRP napisał(a): Wiele osób piszących na forum pamięta czym była Milicja, dla kogo pracowali i to tylko potwierdza, że Ve-to to niezła klika, każdy z nich ma na sumieniu. Weźmy takiego skarbnika Wojciechowskiego. Stary ormowiec czyli konfident Milicji , tak samo zresztą jak jego żona, była dyrektorka szkoły w Nowej Wsi. Odznakę ORMO nosił w klapie jak Wałęsa Matkę Boską, to też pamiętamy. Czym było ORMO ( Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej) starszym nie muszę tłumaczyć a młodsi znajdą w necie, ale telefon w domu mieli. Wojciechowscy i sołtys. Coś za coś i tak całe życie. Skończyło się ORMO to teraz VE-TO. Napiszę wyraźnie żeby wszyscy zrozumieli

Obywatelu RP zobaczymy czy w Sądzie będziesz taki wylewny i tak zdecydowanie będziesz oczerniał prywatne osoby które mają szacunek w społeczeństwie ,napisz swój życiorys zobaczymy kim naprawdę byłeś.Osobiście deklaruję pokrycie wszystkich kosztów sądowych i porządnego Adwokata który nauczy obywatela szacunku i rozumu.Żarty się skończyły zaczyna się prawdziwa walka.
11100
#Blackjack nieaktywny
14 grudnia 2016r. o 12:48
To napiszcie, czy w weto są/ byli ormowcy ?
Tak/ nie Czy to takie trudne?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 13:07
Blackjack napisał(a): To napiszcie, czy w weto są/ byli ormowcy ?
Tak/ nie Czy to takie trudne?

Zrzeszamy samych komunistów i złodziei, Kiszczak też chciał sie zapisać ale umarł.
~ niezalogowany
14 grudnia 2016r. o 14:33
~Obywatel III RP napisał(a):
~~ObywatelRP napisał(a): Wiele osób piszących na forum pamięta czym była Milicja, dla kogo pracowali i to tylko potwierdza, że Ve-to to niezła klika, każdy z nich ma na sumieniu. Weźmy takiego skarbnika Wojciechowskiego. Stary ormowiec czyli konfident Milicji , tak samo zresztą jak jego żona, była dyrektorka szkoły w Nowej Wsi. Odznakę ORMO nosił w klapie jak Wałęsa Matkę Boską, to też pamiętamy. Czym było ORMO ( Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej) starszym nie muszę tłumaczyć a młodsi znajdą w necie, ale telefon w domu mieli. Wojciechowscy i sołtys. Coś za coś i tak całe życie. Skończyło się ORMO to teraz VE-TO. Napiszę wyraźnie żeby wszyscy zrozumieli

Obywatelu RP zobaczymy czy w Sądzie będziesz taki wylewny i tak zdecydowanie będziesz oczerniał prywatne osoby które mają szacunek w społeczeństwie ,napisz swój życiorys zobaczymy kim naprawdę byłeś.Osobiście deklaruję pokrycie wszystkich kosztów sądowych i porządnego Adwokata który nauczy obywatela szacunku i rozumu.Żarty się skończyły zaczyna się prawdziwa walka.
I bardzo dobrze. Mnie jakby ktoś oczernił takim pomówieniem to też bym go podał do sądu. Zażądałbym przeprosin w telewizji państwowej. ORMO to paskudna była organizacja i wielu ludzi wycierpiało się w związku z ich działalnością. Dlatego, nie chciałbym aby ktoś mówił, że do niej należałem jak nie należałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.