Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~x niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 19:32

Dzbanek zły?

Owy dzbanek jest symbolem Nowogrodźca, Wokół dzbanka kręcą sie imprezy. Każda gmina ma swój symbol, który jest rozpoznawalny i jest bezpośrednio z nim związany. Wg mnie bardzo dobra inicjatywa.

Mieszkania? Przekreślacie inwestycje bo został popełniony błąd w sztuce. i kawałek tynku odpadł? Czy nie jest remontowane? Jak stała paskudna kamienica było ok?Właśnie Owy symbol Noworodzca się rozpada .A inwestycja nie dobra tylko kosztowna.A nie kawałek tynku tylko sufity w kilku mieszkaniach

Czerwony kościół?

Po co w miescie dwie sale. Były kosciół jako miejsce kultury w pełni spełni swoją funkcję. Można orgganizowac wydarzenia kulturalne. Super pomysł.

Nie widze faktycznych merytorycznych zarzutów wobec Gminy i "władzy" musicie sie bardziej postarac.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~- niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 19:35
Proszę pamiętać, że "czerwony kościół" jest wpisany do rejestru zabytków i pod ochroną konserwatorską, także pomysł z jego wyburzeniem jest nie mądry. Burzenie kościołów jest rzeczą skandaliczną.
~xx niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 19:37
~ccc napisał(a):
~ napisał(a): Cały czas mnie zastanawia dla czego to właśnie teraz i właśnie Komendantowi Policji i szefowi Komisji Rewizyjnej wykonano dywaniki pod domki ? Czyżby coś koło tyłeczków się paliło ?

Własnie po to ten wywiad aby rzucac kalumnie!

Zajmijcie sie nową koalicja w powiecie i dziesiatkami tysiecy dla etatowego członka. Ale czy czasem czlonkowie veta nie sa powiazani z nową koalicją?
Tak oto kosztem większości dla dobra mniejszości :P
~~Młoda osoba z Wykrot niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 19:58
W Wykrotach wszystkie drogi nadają się do remontu. Od wielu lat się o to staramy,ale odprosić się nie możemy. Chciałabym zauważyć, że w miejscowości, w której mieszka burmistrz wszystko wyglada pięknie. Dlaczego? Dlaczego młodzież z Gierałtowa może chodzić po asfalcie, a młodzież z Wykrot musi po błocie? Jesteśmy gorsi? Chodząc do podstawówki - chodziłam po dziurach,błocie i kałużach. Chodząc do gimnazjum - to samo. Jestem w ostatniej klasie technikum i dalej to samo! A do tego wracając zimową porą ze szkoły nawet nie widzę gdzie stawiam nogę, bo brakuje oświetlenia! A co gorsza,tą sama drogą chodzi dziewięcioro dzieci mlodszych ode mnie. Codziennie przemierza nią 6 rodzin (ok.30 osób). To jest jakaś kpina! Gdzie Pan jest,Panie Burmistrzu? Chciałabym zaprosić Pana na Hanki Sawickiej,niech się Pan przejdzie moją codzienną trasą, tylko proszę ubrać kalosze,bo szkoda nowych butów.
~do ccc niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 19:59
~ccc napisał(a):
~ napisał(a): Cały czas mnie zastanawia dla czego to właśnie teraz i właśnie Komendantowi Policji i szefowi Komisji Rewizyjnej wykonano dywaniki pod domki ? Czyżby coś koło tyłeczków się paliło ?

Zajmijcie sie nową koalicja w powiecie i dziesiatkami tysiecy dla etatowego członka. Ale czy czasem czlonkowie veta nie sa powiazani z nową koalicją?

Stowarzyszenie WETO nie powstało po to żeby walczyć ze Starostwem tak jak to czyni twój zmarginalizowany burmistrz .Stowarzyszenie Weto działa na terenie gminy i dba o dobro jej mieszkańców.
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:01
~do ccc napisał(a):
~ccc napisał(a):

Stowarzyszenie WETO nie powstało po to żeby walczyć ze Starostwem tak jak to czyni twój zmarginalizowany burmistrz .Stowarzyszenie Weto działa na terenie gminy i dba o dobro jej mieszkańców.

Tak to dlaczego zajmuje sie Boleslawcem
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:05
Kościół Ewangelicki zwany "Cerwonym" należy zwrócić ich właścicielom i może zniknie to fatum.

Nie wiem po co sprzedano nasz stary "Promyk" prywaciarzowi się opłacało go wyremontować a gminie nie. Wyprzedaje się działki w atrakcyjnych miejscach za śmieszne ceny. Dla czego działania burmistrza sprawiają wrażenie degradowania Miasta Nowogrodziec ?

Możecie pisać na veto co chcecie ale zwracają uwagę na istotne sprawy.
~- niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:26
Prywaciarz to komunał, trąci poprzednim ustrojem. RUINE starego promyka kupił przedsiębiorca. A w jakim stanie, to za chwilę przedstawimy z archiwum do jakiego stanu koledzy Veto doprowadzili kino, które pamiętali mieszkańcy Nowogrodźca. Mrzonką jest aby ewangelicy zwrócili się o świątynie, chyba że ktoś tęskni za zmianą granic Polski.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza