~ccc napisał(a):Tak oto kosztem większości dla dobra mniejszości :P~ napisał(a): Cały czas mnie zastanawia dla czego to właśnie teraz i właśnie Komendantowi Policji i szefowi Komisji Rewizyjnej wykonano dywaniki pod domki ? Czyżby coś koło tyłeczków się paliło ?
Własnie po to ten wywiad aby rzucac kalumnie!
Zajmijcie sie nową koalicja w powiecie i dziesiatkami tysiecy dla etatowego członka. Ale czy czasem czlonkowie veta nie sa powiazani z nową koalicją?
~ccc napisał(a):~ napisał(a): Cały czas mnie zastanawia dla czego to właśnie teraz i właśnie Komendantowi Policji i szefowi Komisji Rewizyjnej wykonano dywaniki pod domki ? Czyżby coś koło tyłeczków się paliło ?
Zajmijcie sie nową koalicja w powiecie i dziesiatkami tysiecy dla etatowego członka. Ale czy czasem czlonkowie veta nie sa powiazani z nową koalicją?
~do ccc napisał(a):~ccc napisał(a):~ napisał(a): Cały czas mnie zastanawia dla czego to właśnie teraz i właśnie Komendantowi Policji i szefowi Komisji Rewizyjnej wykonano dywaniki pod domki ? Czyżby coś koło tyłeczków się paliło ?
Stowarzyszenie WETO nie powstało po to żeby walczyć ze Starostwem tak jak to czyni twój zmarginalizowany burmistrz .Stowarzyszenie Weto działa na terenie gminy i dba o dobro jej mieszkańców.