Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:38
~- napisał(a): Prywaciarz to komunał, trąci poprzednim ustrojem. RUINE starego promyka kupił przedsiębiorca. A w jakim stanie, to za chwilę przedstawimy z archiwum do jakiego stanu koledzy Veto doprowadzili kino, które pamiętali mieszkańcy Nowogrodźca. Mrzonką jest aby ewangelicy zwrócili się o świątynie, chyba że ktoś tęskni za zmianą granic Polski.

I zacznie się rozliczanie kto co i komu, a co było kiedyś......... A jeden radny kiedyś to a ten to tamto.

Fakt jest że drogi w gminie jest kiepskie ale czy Burmistrz przejedzie się na drogach? Raczej nie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~- niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:44
jak kłamiecie to prostujemy prawdą
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 20:57
3,5 miliona złotych jak by włożył w remont starego "Promyka" to był by "Wersal" , ale gość nie jest stąd i ma to gdzieś, pozbył się problemu a radni na to pozwolili.

Widzę ,że ktoś wybitnie bystry stwierdził ,że to veto zrujnowało "Promyk" ten tekst skierowany był do takich samych bystrzaków jak autor tej wybitnej wypowiedzi. :P
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 21:17
Mam pytanie ?? dla czego rozmywacie temat ,Pogotowie nie dojechało do starszej schorowanej osoby bo ugrzęzło w błocie, wyciągane było traktorem ,więc pytam ?? co by było gdyby chorego trzeba by było zawieźć do szpitala ?? .Kto był by odpowiedzialny za ewentualną śmierć chorej osoby.
~MCM niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 21:24
Ale jest pozytyw. Syf wokół pojemników na śmieci tzw ludmerów był od zawsze. Był postulowany odbiór indywidualny.
Burmistrzowi 3 lata zajeło aby uznac ze jest nie tak:
cytat z sesji:
Burmistrz
.....Ponadto poinformował, że pracują nad nowymi pojemnikami
w ramach gospodarki odpadami, które będą ten problem inaczej rozwiązywać. Jest to ostatnie pół roku przed nowym zamówieniem publicznym, z perspektywą połowy roku 2017, gdzie
proponować będą rozwiązanie indywidualne zbiórki odpadów selektywnych w Nowogrodźcu..

A tak bronili jak niepodległości systemu.......zwłaszcza były radny a obecnie naczelnik komunalki. Lepiej późno niż póżniej.
Jest pozytyw że bedą zmiany.......
Pozdrawiam
~malajka niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 21:37
No i mają rację że się nie zgadzają. Ważniejsze cele to ludzie i ich potrzeby. Dzieci, przedszkola , gospodarka, ścieżki rowerowe. Kuria papieska ma miliony to niech finansuje.
~malajka niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 21:43
pRZEPRASZAM NIE DOCZYTAŁAM. Sądziłam że to hodzi o jakiś kościół. Jak chodzi o coś dla społeczeństwa to jestem bardzo za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
~ niezalogowany
2 grudnia 2016r. o 21:54
~malajka napisał(a): pRZEPRASZAM NIE DOCZYTAŁAM. Sądziłam że to hodzi o jakiś kościół. Jak chodzi o coś dla społeczeństwa to jestem bardzo za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Wyżej napisałaś bardzo trafnie ale taka sala to wyrzucenie pieniędzy w błoto.Właśnie ludzie potrzebują dróg, chodników,kina .Gmina Osiecznica mająca 6 tys mieszkańców wybudowała przepiękny basen który służy mieszkańcom jak również społeczności z całego powiatu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza