Blackjack napisał(a): Ze specjalną dedykacją, dla wszystkich którym marzy się przejęcie władzy w N-C :D
Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.Żal mi takich ludzi jak TY :P
Swoją drogą to miało mnie kilku typa odwiedzić, adres macie, i co ? pip.ki jesteście i tyle :D
~~Arek napisał(a):Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.Żal mi takich ludzi jak TY :P
Swoją drogą to miało mnie kilku typa odwiedzić, adres macie, i co ? pip.ki jesteście i tyle :D
Blackjack napisał(a):~~Arek napisał(a):Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.Żal mi takich ludzi jak TY :P
To jest nas dwóch.
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~~Arek napisał(a):Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.Żal mi takich ludzi jak TY :P
To jest nas dwóch.
Taki ... jak ty jest tylko jeden ,Arek wyraźnie napisał że bardzo jest jemu ciebie kreaturo żal ,czytaj ze zrozumieniem. Jesteś sam . :P :P :P :P