Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 21:07
Ze specjalną dedykacją, dla wszystkich którym marzy się przejęcie władzy w N-C :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 21:13
Blackjack napisał(a): Ze specjalną dedykacją, dla wszystkich którym marzy się przejęcie władzy w N-C :D

Wrzuciłeś jakieś g....o które jest zablokowane.Ale co mądrego może zrobić taki przygłup z ul Sienkiewicza.
11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 21:19
A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.
Swoją drogą to miało mnie kilku typa odwiedzić, adres macie, i co ? pip.ki jesteście i tyle :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~~ niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 21:30
Gdybyś miał odrobinę rozumu to nie pisał byś o jakimś przejęciu władzy,władza będzie do wzięcia w całej Polsce .bo Kaczyński wyraźnie powiedział że te układy niekiedy mafijne trzeba rozbić ,ograniczając władzę w samorządach do dwóch kadencji żeby nie tworzyły się kliki.
~~Arek niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 21:31
Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.
Swoją drogą to miało mnie kilku typa odwiedzić, adres macie, i co ? pip.ki jesteście i tyle :D
Żal mi takich ludzi jak TY :P
11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 21:34
~~Arek napisał(a):
Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.

To jest nas dwóch.

~~ niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 21:38
Blackjack napisał(a):
~~Arek napisał(a):

To jest nas dwóch.

Taki ... jak ty jest tylko jeden ,Arek wyraźnie napisał że bardzo jest jemu ciebie kreaturo żal ,czytaj ze zrozumieniem. Jesteś sam . :P :P :P :P

Zastosowana autokorekta

11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 21:51
~~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~~Arek napisał(a):

To jest nas dwóch.

Taki ... jak ty jest tylko jeden ,Arek wyraźnie napisał że bardzo jest jemu ciebie kreaturo żal ,czytaj ze zrozumieniem. Jesteś sam . :P :P :P :P

Chyba się załamię :D

Dopisane 29.01.2017r. o godz. 21:51:

No to jak? Przyjdziecie mnie pobić, czy pipy jesteście? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.