Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~~ niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 22:00
Blackjack napisał(a):
~~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~~Arek napisał(a):
Blackjack napisał(a): A co sołtys wam w tej dziurze Youtube zablokował, wciśnij paja.cu link to obejrzysz.
Swoją drogą to miało mnie kilku typa odwiedzić, adres macie, i co ? pip.ki jesteście i tyle :D
Żal mi takich ludzi jak TY :P

To jest nas dwóch.

Taki ... jak ty jest tylko jeden ,Arek wyraźnie napisał że bardzo jest jemu ciebie kreaturo żal ,czytaj ze zrozumieniem. Jesteś sam . :P :P :P :P

Chyba się załamię :D Dopisane 29.01.2017r. o godz. 21:51:No to jak? Przyjdziecie mnie pobić, czy pipy jesteście? :D

Nie podgrzewaj atmosfery wokół swojej osoby ,bo nikt nigdzie się nie wybiera żeby za takiego śmiecia mieć problemy ,dam ci natomiast dobrą radę walnij się własną pięścią może nastawią ci się klepki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 22:01
Tak jak sądziłem .... to taki lokalny "ciamajdan" :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~~ niezalogowany
29 stycznia 2017r. o 22:10
Blackjack napisał(a): Tak jak sądziłem .... to taki lokalny "ciamajdan" :D

Dobra wygrałeś, prawda jest taka nie dyskutuj z Idiotą takim jak Blackjack , bo sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona rutyną.Bez odbioru .
11100
#Blackjack nieaktywny
29 stycznia 2017r. o 22:14
~~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Tak jak sądziłem .... to taki lokalny "ciamajdan" :D

Dobra wygrałeś, prawda jest taka nie dyskutuj z Idiotą takim jak Blackjack , bo sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona rutyną.Bez odbioru .

Nara pipo

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~~ niezalogowany
30 stycznia 2017r. o 5:47
http://www.ve-to.pl/felietony/gmina-straconych-szans/
11100
#Blackjack nieaktywny
30 stycznia 2017r. o 7:26
Bełkot

~~ niezalogowany
30 stycznia 2017r. o 8:22
Po uważnym przeczytaniu powyższego artykułu widzę, że to nie bełkot. Może nie czytasz ze zrozumieniem? Tam jest wszystko jasno napisane. Przeczytaj jeszcze raz. Albo tyle razy, aż zrozumiesz.
11100
#Blackjack nieaktywny
30 stycznia 2017r. o 9:27
Jest nowy szpital - to wam się nie podoba.
Gmina, czy co tam macie wygrała sprawę ze strefą, mają płacić podatki- też wam się nie podoba
Nowa kanaliza, wodociągi chodniki też wam się nie podobają .
Mieszkania socjalne też wam nie pasują.
Remont czerwonego kościoła wam nie pasuje ....
Imprezy(bardzo udane) wam nie pasują
Czy jest coś co wam pasuje? Bo jak na razie to bardzo udanie parodiujecie naszą opozycję sejmową, taki lokalny ciamajdan.
Wszystko co powstaje nowe krytykujecie, najlepiej dla was to jakby nic nie było robione, najlepiej jakby było tak jak zostawił Niemiec w 45 roku?
Nawet jak PIs zmieni prawo i relich nie będzie kandydował, to wygra i tak ktoś z jego "drużyny"
Podobnie było w gminie bolesławiec, stary wójt odchodził na emeryturę (po kilkunastu latach urzędowania) to wygrał jego następca. Ludzie widząc dokonania wójta przez tyle lat wybrali jego wieloletniego zastępcę w celu kontynuowania rozwoju gminy. Nie pomogło oczernianie przez kontrkandydatów
I tak samo będzie w N-c ludzie widzą zmiany jakie zaszły w N-c, jak to teraz wyglada, jak wyglądało miasto przed Relichtem, a jak teraz się rozwinęło.
Każda władza potrzebuje opozycji, ale mądrej i sprawiedliwej w ocenie wieloletnich dokonań .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.