Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł pieszy potrącony na Kosiby
~Marta niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 19:40
To prawda tam brakuje doświetlenia,przejeżdżam tam co dziennie,na tym przejściu nic nie widać,ja mówiłam że tam dojdzie kiedyś do tragedi.Zróbcie tam coś!!!!!!!!!!!Współczucia dla zmarłego i jego rodziny,ale również i dla sprawcy on tego nie chciał,każdego może to spotkać.Więc nie oceniajcie i nie osądzajcie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~szczegóły niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 19:47
Kto zna szczegóły zdarzenia ?
Kosiby od góry dół do tego miejsca ma ograniczenie do 40 km/h.
Jak szybko jechał sprawca i w którą stronę ?
Aby ocenić zdarzenie trzeba znać szczegóły.
~halo niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 20:25
~Barbara napisał(a): Mężczyzna,który został potrącony miał 32 lata i był moim kuzynem,a kierowca powinien mieć szeroko otwarte oczy tym bardziej że o tej porze jest już ciemno wiem co pisze bo sama prowadzę samochód. Osoba wcale nie musi nietrzeźwa aby wpaść pod samochód w terenie zabudowanym obowiązuje ograniczenie prędkości. ;(

Ostatnie twoje zdanie.Co ma ograniczenie prędkości do tego wypadku?
Przecież tam było z 10-15km/h ,bo się włączał do ruchu i do potrącenia doszło po kilku metrach.
Skoro jesteś kuzynką to doskonale wiesz w jakim stanie często poruszał się R.
I doskonale pewnie wiesz w jakim stanie był w momencie wypadku, sorry osoba z prawie 4 promilami na drodze jest nieobliczalna, w kazdym momencie może się wtoczyć/upaść itp .
~~ja niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 20:41
przestroga dla innych słuchawki w uszach głowa na buty i kita do przodu a co pierwszeństwo to pierszenstwo każdy kierowca powinien wozić pale i po łbie walic
~~He he niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 21:56
Kasprzyka to ja znam całe życie potrafi gadać obiecywać, i tylko swoją dupę ratować.ZR-Związek Radziecki albo jak kto woli Zryte Rymowanki
2820
#k1p nieaktywny
19 grudnia 2016r. o 22:53
~ napisał(a):
~~k1p napisał(a): Nawet z przepisowej prędkości nie wyhamujesz, jeśli pieszy pcha Ci się pod koła. Przed chwilą na Tysiąclecia przebiegło mi przed maską dwoje pieszych. Nie korzystali z przejścia. Mimo, że moja prędkość nie była wyższa niż 50 km/h, to 10 metrów bliżej, albo słabsze hamulce i znów byłby news na głównej. [/c

no słabe hamulce? o czym kobieto piszesz? ;( ;(

Przeczytaj, proszę ze zrozumieniem to, co napisałam.
3004
#masi nieaktywny
19 grudnia 2016r. o 23:12
Nie rozumiem Was, z jednej strony płaczecie, że policja wystawia mandaty za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, z drugiej strony płaczecie na pieszych. Może warto popatrzeć na siebie, co robicie podczas jazdy, kiedy zajmujecie się wszystkim tylko nie tym co wokół Was otacza...
Nie potraficie ocenić odległości, nie potraficie myśleć, przewidywać i patrzeć na zachowanie się na przykład przechodnia, to nie wsiadajcie do auta :)

I nie ma co gdybać o "słabych" hamulcach, masz problem do mechanika i na przegląd : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
20 grudnia 2016r. o 3:05
masi napisał(a): Nie rozumiem Was, z jednej strony płaczecie, że policja wystawia mandaty za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, z drugiej strony płaczecie na pieszych. Może warto popatrzeć na siebie, co robicie podczas jazdy, kiedy zajmujecie się wszystkim tylko nie tym co wokół Was otacza...
Nie potraficie ocenić odległości, nie potraficie myśleć, przewidywać i patrzeć na zachowanie się na przykład przechodnia, to nie wsiadajcie do auta :)

I nie ma co gdybać o "słabych" hamulcach, masz problem do mechanika i na przegląd : )

Ty masz problem. Idź do psychiatry.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia