Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł pieszy potrącony na Kosiby
~kolerzanka niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 17:43
piszecie ze poszkodowany był pod wpływem narkotyków to nie prawda bo nigdy nie brał ale jego młodszy brat bierze non stop proszę nie pisać takich bzdur jak nie wiecie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zocha niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 17:43
~JAA napisał(a):
~~Pff napisał(a): Mogła święta krowa uważać na pasach a nie iść na oślep jak większość ludzi .. i nie patrzył jak daleko auto jest. Też raz miałem taką sytuację gość podchodzi do pasów jestem z 10 metrów od niego a ten mi pod koła bo nie patrzył

sory,ale dojeżdając do PASÓW I MIEJSC KTÓRE SĄ OZNAKOWANE JAKO PRZEJŚCIA DLA PIESZYCH, TWOIM ZASRANYM OBOWIĄZKIEM JEST ZACHOWAĆ SZCZEGÓLNĄ OSTROŻNOŚĆ powinieneś przewidywać ze tam PRZYPUŚĆMY, może znajdować się pieszy ośla łąko. :/

czyli mam stanąć przed pasami w/g ciebie i wysiąść z autka i pol godziny sie rozgladac czy czy czasem ktos w okolicy nie zbliza sie do przejscia ???? a moze sie jeszcze pytac qrfa czy raczy jeden z drugim przejsc albo go zbadac alkomatem ? zgadzam sie ze wszystkimi ze trzeba uwazac ale piesi tez wchodza na zebre i nie patrzą na nic bo zamyslony jest jeden drugim. Przejscia sa słabo oswietlone i w taki sposob ze kierowca jadac w nocy przy padajacym sniegu lub deszczu qowno widzi a oslepiajacy kierowcy jadacy z naprzeciwka z jakimis dziwnym
domowej produkcji oswietleniem ala soczewki czy cos tam w kolorze dziwnie niebieskim. sadze ze kierowca zaden nie ma szans z wchodzacym na jezdnie pieszym a jesli jest po alko to juz lipa totalna
ryzykuja
2161
#fobiak nieaktywny
19 grudnia 2016r. o 17:48
pana chlebka przejechala tez taka przemadrzala zocha
~Barbara niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 18:18
Mężczyzna,który został potrącony miał 32 lata i był moim kuzynem,a kierowca powinien mieć szeroko otwarte oczy tym bardziej że o tej porze jest już ciemno wiem co pisze bo sama prowadzę samochód. Osoba wcale nie musi nietrzeźwa aby wpaść pod samochód w terenie zabudowanym obowiązuje ograniczenie prędkości. ;(
~Barbara niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 18:33
Zgadzam się pieszy na pasach ma pierwszeństwo a kierowca powinien zdjąc nogę z gazu piszę to bo też jestem kierowcą pod koła może wpaść tak samo osoba trzeźwa. Jego akurat znałam osobiście bo był moim kuzynem i miał 32 lata a nie 40 jak jest podawane. MIESZKAŁ NA TEJ ULICY OD URODZENIA I ZGINĄŁ POD DOMEM
~~k1p niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 18:33
Nawet z przepisowej prędkości nie wyhamujesz, jeśli pieszy pcha Ci się pod koła. Przed chwilą na Tysiąclecia przebiegło mi przed maską dwoje pieszych. Nie korzystali z przejścia. Mimo, że moja prędkość nie była wyższa niż 50 km/h, to 10 metrów bliżej, albo słabsze hamulce i znów byłby news na głównej.
~ niezalogowany
19 grudnia 2016r. o 19:03
~~k1p napisał(a): Nawet z przepisowej prędkości nie wyhamujesz, jeśli pieszy pcha Ci się pod koła. Przed chwilą na Tysiąclecia przebiegło mi przed maską dwoje pieszych. Nie korzystali z przejścia. Mimo, że moja prędkość nie była wyższa niż 50 km/h, to 10 metrów bliżej, albo słabsze hamulce i znów byłby news na głównej. [/c

no słabe hamulce? o czym kobieto piszesz? ;( ;(
2161
#fobiak nieaktywny
19 grudnia 2016r. o 19:28
te pasy sa niewidoczne, czyli powiat jest odpowiedzialny za ten wypadek w pierwszej kolejnosci
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza