~~ napisał(a):
A zatem wszystko co nas otacza musiało zostać stworzone i nie mogło powstać w wyniku wybuchu, czy czego tam chcesz. Jeszcze raz - nie istnieją znane naukowcom przypadki mutacji pozytywnych. To wyklucza powstanie złożonych organizmów na skutek przypadkowych mutacji organizmów jednokomórkowych itd.
Kto więc pomalował stworzony uprzednio świat? No kto?...
Bardzo dobre pytania :) Przypadek jest jak ... użyję Dawkinsa , nota bene guru ateizmu , z profesorskim tytułem ... Przypadek to tysiąc małp ( szympans - troglodytus ) klepiących w klawiaturę i jednej z tych małp przez przypadek udaje się stworzyć słowa " Litwo , Ojczyzno moja " . W oryginale był Szekspir , ale chodzi o ideę :D Przypadek nie istnieje . Wszystko zostało zaprojektowane przez Stwórcę. Nie wiem dlaczego to zrobił , ale jednego jestem pewien . Jestem wdzięczny :)
ps. Przemo , wyobraź sobie , że autor czarnych dziur , Hawking nawołuje do powstania rządu światowego pod auspicjami NWO , qurcze odlatuje koleś , chociaż ceniłem gościa za matematyczne podstawy. Jego suma po historiach , to logiczny majstersztyk. Widać choroba się pogłębia , szkoda ... i współczucie ...