:D Nie wiem o co Przemowi chodziło , ale merytoryczna filozofia eugeniczna pachnie obozem koncentracyjnym , czyli mniej więcej w temacie :D Mój Autorytet dr Jaśkowski mawia , że w pięćdziesiątym drugim stanie Ameryki , prowadzi się eksperymenty na ludziach w majestacie prawa ... chemitralami , szczepionkami i zmutowaną żywnością GMO. Wiz jak nie było , tak nie ma , bo i po co , przecież USA jest tutaj . :D
Junior pyknij jeszcze raz tą linkę z bazą danych , gdzie jest zarejestrowany Urząd Miasta Bolesławiec :D Niech chłopaki wiedzą co w trawie piszczy.
Dopisane 14.03.2017r. o godz. 14:00:
PanM napisał(a): filozofia nieuka --- przeciwstawia się widocznym na niebie smugom kondensacyjnym powstałym w wyniku nagłego ostudzenia spalin i skondensowania pary wodnej.
Przeciwstawia się elektrowniom wiatrowym bo te niby wytwarzają pole magnetyczne i zabijają ptaki.
Nie protestuje gdy sam jedzie autem i ma pod nosem alternator / miniatura elektrowni wiatrowej / a z tłumików tysięcy otaczających go aut zioną trujące spaliny.
Wiata czyni cuda ? Ok kto chce niech wierzy , ale nie musi indoktrynować tą wiarą otoczenia.
Przemo , sam jesteś nieukiem. Skondensowana para wodna powstająca w wyniku dziury w powietrzu , to kryształki lodu , które w piętnaście minut znowu stają się parą wodną. Chemitrale zaś wiszą kilka godzin . Mądrzy Ludzie cale strony A4 zapisali o składzie chemicznym tego sku ... stwa , tylko Ty nie widzisz i jeszcze twierdzisz , że żenujący jestem. Mądrzy Ludzie fakultety robią z pieniądza fiducjarnego , ale Ty twierdzisz , że żenujący jestem , bo o żydobanksterach piszę.
I drobna korekta , mówiąc o opium dla mas miałem na myśli religię i iluzję demokracji ;) Nie przeginaj , proszę Cię :)