Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent stwierdził nielegalne działanie MZGK
~3 d niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 15:54
~ napisał(a): Tak się dobiera ludzi do współrządzenia. Nieważne czy coś umie, ważne, że "swój" i "zaufany". I ten stan obrazuje polskie przysłowie: Z takim to można konie kraść. I się w tym kraju "kradnie konie". A nie powinno być "kradzieży koni" lecz uczciwość wobec prawa i ludzi. A tak to jest, jak jest czyli rączka rączkę myje, kruk krukowi oka nie wykole, itd.
A wszyscy razem lecą kościółka, przystępują do komunii świętej i pokazują jacy to uczciwi są.

Od "kościólka" Kościoła to się odczep, a resztę dobrze opisałeś. Taka władza prezydenta i jego ludzi, że to "pięknie umyte". I co najsmutniejsze, że ich sprawiedliwość nie dosięgnie.

-- Projektant graficzny, freelancer. Technology evangelist.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~3 d niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 15:54
~ napisał(a): Tak się dobiera ludzi do współrządzenia. Nieważne czy coś umie, ważne, że "swój" i "zaufany". I ten stan obrazuje polskie przysłowie: Z takim to można konie kraść. I się w tym kraju "kradnie konie". A nie powinno być "kradzieży koni" lecz uczciwość wobec prawa i ludzi. A tak to jest, jak jest czyli rączka rączkę myje, kruk krukowi oka nie wykole, itd.
A wszyscy razem lecą kościółka, przystępują do komunii świętej i pokazują jacy to uczciwi są.

Od "kościólka" Kościoła to się odczep, a resztę dobrze opisałeś. Taka władza prezydenta i jego ludzi, że to "pięknie umyte". I co najsmutniejsze, że ich sprawiedliwość nie dosięgnie.

-- Projektant graficzny, freelancer. Technology evangelist.
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 16:29
eryk napisał(a):

Ale ja do Kościoła nie mam zastrzeżeń, wręcz przeciwnie. Opisałem to dlatego, że widzę tych ludzi w kościele przyjmujących wraz ze mną Ciało Pana Jezusa. Stąd moje obrzydzenie do tego typu "katolików", którzy wpływają na postrzeganie nas katolików przez innych. Aż mnie czasem język świerzbi by powiedzieć, że zapalają Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek.
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 16:31
eryk napisał(a):
~ napisał(a):
Od kościólka to się odczep,

Wszystkie ziółka do kościółka , w pierwszej ławeczce .
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 16:31
eryk napisał(a):
~ napisał(a):
Od kościólka to się odczep,

Wszystkie ziółka do kościółka , w pierwszej ławeczce .
~Axan niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 16:45
~~H napisał(a): Trochę szacunku dla Pana Prezesa, czyżby nikt nie pamiętał jak wyglądał cmentarz kiedyś a jak teraz? A, co do szczątków ludzkich,to w kuluarach ratusza myślałam, że tam pracują ludzie ciut mądrzejsi.

Szacunek należy się tym którzy szanują prawo i wyborców.
~olek niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 16:53
tooo nieee mooooooooooożliiiiiweeeee !!!!! dziś Prima Aprilisss ?
~heniu niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 17:04
Sąsiad pozdrawia pana Bakalarza i liczy na szybkie decyzje Pana Prezydenta. Może w końcu odpowie dzień dobry jak będzie szukał kolesi :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.