Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent stwierdził nielegalne działanie MZGK
~Wiesdiek niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 20:50
Dlaczego BANDA OSZUSTOW ,rzadzi w tym miescie.Wiesiek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 21:06
~Wiesdiek napisał(a): Dlaczego BANDA OSZUSTOW ,rzadzi w tym miescie.Wiesiek

Wiesiek, a czy ty do tej grupy jeszcze niedawno nie należałeś?
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 21:20
Nie Nalezalem! A Cmentarz jest dla mnie rzecza swieta.Bo wszystko co mam.tO ZOSTALO NA TYM cmentarzu.
~ niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 21:23
Dariusz Filistyński, miał twierdzić podczas wizji lokalnej, że to gigantyczną górę odpadów usypali okoliczni mieszkańcy i sam widział jak ktoś coś wywoził na nią taczkami.pierdu pierdu panie F.pan widzial i nie zareagowal? dziwne przeciez pan jest szefem klucze od bramy bocznej sa w biurze i u pracownikow ale jak ktos wkopie sobie lawke przy swoim grobie bez pana wiedzy to wielka afera pan duzo wie i ja tez wiem jaka jest prawda z tym gruzowiskiem pozdrawiam
~~Tymek niezalogowany
30 grudnia 2016r. o 22:32
Oj widzę że niezłe jaja są w tym zakładzie: cmentarz, wysypisko, targowisko wszędzie coś ktoś, oj współczuję temu co chce zrobić tam porządek
9176
kc
31 grudnia 2016r. o 0:14
~~kozia gorka napisał(a): O jak miło zobaczyć na zdjęciu sąsiada z Kosiby :) . W końcu doigral się chlopina... zawsze nie uprzejmy i dupą do sąsiadów, a to dla tego ze wolał chłopców. Teraz myślę ze skończą się wspólne wyjazdy służbowe ze swoimi podwładnymi (współczuję im) i wroci na łowy na kozia górkę :) oj będzie się działo..... może zacznie choć odpowiadać dzień dobry, czekamy na to.

Co trzeba mieć w głowie, żeby pisać takie rzeczy ? Gdybym była na jego miejscu, to chciałabym spojrzeć w twoją krzywą mordę.
~gucio niezalogowany
31 grudnia 2016r. o 10:49
Ale ciekawe rzeczy dzieją się wewnątrz tej firmy: MZGK, czy są może wolne miejsca pracy bo chetnie popracuje tam
~ niezalogowany
31 grudnia 2016r. o 12:55
Swoją drogą chcielibyśmy wiedzieć, co dzieje się ze szczątkami, jak rodzina nie wykupi, albo już jej nie ma, miejsca pochówku na kolejne lata ? gdzie te wszystkie szczątki są gromadzone. Czy jest jakaś zgromadzona w tym temacie dokumentacja ? W Chojnowie każdego roku burmistrz organizuje przetarg na zarządzanie cmentarzem, dlaczego przetarg nie organizuje pan prezydent ? Może ktoś by taniej cmentarzem zarządzał, niż MZGK ? Warto zapytać, chociażby o cenę ? Bolesławianom zależy, aby koszt był mniejszy za usługi. Wiele miast poprzez organizowanie przetargu daje szansę mieszkańcom na niższe stawki do zapłaty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza