Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program WOŚP w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 7:06
jedno jest pewne
więcej niż z tego co sama napisałaś :D

i żebyś niepotrzebnie się nie ''podniecała'' zaznaczam że mam dużo wątpliwości co do pewnych poczynań p. Owsiaka

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~KAMA niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 7:28
Jedno jest pewne siła kasy z kieszeni nie wyciaga :D Ale naiwnosc ludzka nie ma granic w tym zakresie Jedna z wielu mnie zainteresowalo z kad pan owsiak ma kase Chwalac sie medialnie pare lat temu ze kupil dla rodziny na prezet orginalne fotografie MERLIN MONROE w USA A wiadomo ze grosze to nie kosztuje tylko duza kase jezeli były to unikaty tej kolekcji co zakupil w necie mozna znalezc jak sie chwali kolekcja
~~do Kamy niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 7:31
~~KAMA napisał(a): Jedno jest pewne siła kasy z kieszeni nie wyciaga :D Ale naiwnosc ludzka nie ma granic w tym zakresie Jedna z wielu mnie zainteresowalo z kad pan owsiak ma kase Chwalac sie medialnie pare lat temu ze kupil dla rodziny na prezet orginalne fotografie MERLIN MONROE w USA A wiadomo ze grosze to nie kosztuje tylko duza kase jezeli były to unikaty tej kolekcji co zakupil w necie mozna znalezc jak sie chwali kolekcja

zapytaj skąd politycy mają kasę? To będzie lepsze pytanie.
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 7:35
~~kama napisał(a): Zamiast na Owsiaka wolę dać dla księdza Tadeusza Rydzyka.Mam wtedy pewność że On każdą złotówkę przeznaczy na potrzebujących, a nie na,, róbta co chceta.''

dla ''potrzebujących''?
myślisz że oni tęsknią za ''termami rydzyka''? ;)

~~kama niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 7:41
zapytaj tych złodzieji :) Teraz na woodstock owsiak zaprasza brudasow z niemiec poczytajcie jakie pomysły on ma i co kabinuje Jego tylko wypowiedzi czytajcie
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 7:50
których?
napisałem o ''termach rydzyka'' i ''potrzebujących''

więc którzy to ''złodzieje''?
myślisz że tylko Owsiak?

:D

~~kama niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 8:25
Czytaj co ja pisze !! nie byles na woodstock ?? A tam pompowana kasa z orkiestry A teraz owsiak zaprasza islamistow w tym roku na ta piekna impreze I tu mi cos smierdzi z ta orkiestra Bo jak zycie pokazuje to organizacje harytatywne przewaznie sa przykrywka !! A owsiaka biografia tez nie jest wesoła A jezeli chodzi o rydzyka to uwazam ze to jest człowiek nawiedzony inaczej dla mnie ani negatywnie ani pozytywnie tylko ma plusa odemnie ze walczy z masoneria
~~KAMA niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 9:01
falco napisał(a):
~~kama napisał(a): Zamiast na Owsiaka wolę dać dla księdza Tadeusza Rydzyka.Mam wtedy pewność że On każdą złotówkę przeznaczy na potrzebujących, a nie na,, róbta co chceta.''

dla ''potrzebujących''?
myślisz że oni tęsknią za ''termami rydzyka''? ;)
MADRY ZAUWAZY ZE NIE MOJA PISOWNIA :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza