Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pochowali ludzi na drodze?
~~Gizmo niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 18:37
~~zA napisał(a): A ten Filistynski to P O R A Z K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co chcesz od chłopa jest jaki jest czyli folklor romanowy, stoi pod furą i nie pytaj co ma za skórą bo się przestraszysz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolo niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 18:48
Pani Gregont to już ta sitwa zrobiła z pani kłamcę?????????????????? nie było żadnej pomyłki. Droga była przez planistów przewidziana jako ewakuacyjna. Zapytajcie planistów to nie są głupi ludzie jakich robi z nich P Gergont z całą miejską sitewką.
Zawsze tak jest, jak wychodzi na wierzch arogancja władzy to sypią się kłamstwa i robienie z nieobecnych wariatów, obrażając ich.
~~Bolo niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 18:58
~~Gizmo napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ana napisał(a): Pan Mucha jest bardzo madrym czlowiekiem i ta cala reszta do piet mu nie siega Bylby dobrym prezydentem a ja zaglosuje na niego

Popieram kandydaturę Pana Muchy na urząd Prezydenta/
Burmistrza Bolesławca :)

Chopie już są namaszczeni w ich gronie na pewno niema Pana Muchy, bo kto z nim chciałby odkrywać prawdę o sitwie która rujnuje miasto przed wszystkim moralnie.

Rujnuje miasto?? nie są do tego zdolni, to są tylko budżetowe pijawki na utrzymaniu Romana prezydenta do niedawna. Doją kasę jak się tylko da. Władzy raz zdobytej nie oddadzą użyją wszelkich kłamstw i oszustw by ją zdobyć i utrzymać, cel uświęca środki więc idą pod furę mimo, że mają szatańską skórę.
~~Zbyszek niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 19:03
Do redakcji! Tytuł tematu zmienić na (Pochowali zmarłych na drodze)
~~Ryszard W niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 19:03
Tak samo robili z Muchy pieniacza kiedy mówił o obwodnicy jej błędnego wykonania i projektu ,Ilość Wypadków na Wróblewskiego Dolne Młyny potwierdza kto miał racje RADNY MUCHA NIE oni ! A więzienia są wypełnione tymi co się pomylili i dali się złapać lub nie przestrzegali prawa !
~~Malkon niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 19:05
Panie Darku. Mam wrażenie, że szczególnie "kocha" pan zarządcę cmentarza. Mnie tam w niczym a tym bardziej zmarłym nie przeszkadza, że część alei, zbyt szerokiej, jak na potrzeby, jest wykorzystana pod groby. Niepotrzebne bicie piany, chyba, że w celu zaistnienia.
~~Bolo niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 19:16
~~Malkon napisał(a): Panie Darku. Mam wrażenie, że szczególnie "kocha" pan zarządcę cmentarza. Mnie tam w niczym a tym bardziej zmarłym nie przeszkadza, że część alei, zbyt szerokiej, jak na potrzeby, jest wykorzystana pod groby. Niepotrzebne bicie piany, chyba, że w celu zaistnienia.

Lepiej się nazwij zamiatacz pod dywan bardziej adekwatne do wypowiedzi a tę pianę to użyjemy do wyszorowania tego dywanu, bo już jest zadeptany przez takich jak ty.
~~ niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 19:36
Haaalooo!, Ciiiiiiiisza.... słyszycie? coś pęka!
No tak. to kruszy się imperium. Przykro że tak nasza władzuchna kończy swoje rządy... To koniec moi mili. Czekamy na kolejne miejskie firmy, bo mam wrażenie że to początek, a o ilu rzeczach się dowiemy? AUDYT natychmiast w nowej kadencji w wykonaniu władz spoza układu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.