Radny zgłosił nieprawidłowość a rada w trybie natychmiastowym zneutralizowała jego uwagi.Szkoda dyskusji bo klamka zapadła.
Dobre i to bo gdyby na przykład znalazła się jakaś siła która nałożyła by na winną firmę karę finansową to ile wtedy kosztował by pochówek na cmentarzu komunalnym ?
Proponuję iść za ciosem i wnikliwie przeanalizować procedury tworzenia cen za pochówki na rzeczonym cmentarzu.Z posiadanych przeze mnie faktur wynika ze średnio pogrzeb kosztuje ponad 6 tysięcy.Jak za godzinną ceremonię to chyba zbyt sporo ?
Jest jeszcze jedno wyjście --- skoro już " zmarły " płaci tak dużo to może by w ramach rekompensaty wydłużyć okres ochronny dla grobu z lat 20 na 40 za symboliczną złotówkę + VAT ?
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zawsze szanowałem Pana Muchę za to, że nie tańczy jak mu zagrają i za to, że liczy się z ludźmi. Chciałbym aby Bolesławiec miał więcej niż tylko jednego radnego na takim poziomie.
wszystko załatwiane jest pod dywan a radni są niekompetentni jeden nie da rady tym wszystkim bzmózgowcom jeszcze niech wezma sie za śmieciarownię,ale swój swego zawsze bedzie bronił
Może wykorzystując zaangażowanie radnego i małe grzeszki cmentarne " DUŻY PREZIO " rozgrywa partię w celu osłabienia pozycji prezesa MZGK ?
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ napisał(a): Brawo Panie Mucha, jedyny odpowiedni człowiek będący radnym. Reszta to zwykłe kur..
I jakoś mam podobną opinię. Miałem okazję wymienić się opiniami z Panem Muchą... W kontekście ustawy o samorządach? Może to jest dobra kandydatura na nowego prezydenta?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.